fbpx

“Я думала, що не переживу, коли він плакав”: Джамала розповіла про традиції, пов’язані з народженням дитини

Співачка Джамала та її чоловік Бекір Сулейманов у спільному інтерв’ю для “Світського життя” розповіли, яких дотримались традицій, пов’язаних з народженням дитини.

Перше, що зробили коли малюк народився, – це дали йому ім’я за мусульманським звичаєм.

“Ім’я може дати чоловік, або можна покликати священика – імама. Ми вирішили, що я зроблю це сам. Я дав йому ім’я, для цього треба молитву прочитати правильно, на праве вухо спочатку сказати дитині ім’я, потім на ліве, потім тричі на праве, щоб він почув. Наступне, що треба зробити – це постригти все волосся, зважити і за курсом золота віддати тим, кому не вистачає грошей. Ми віддамо в мечеть”, – розповів Бекір.

Рівно рік тому Джамала сяяла на весіллі, а вже цієї весни стала мамою. Уперше народна артистка знайомить зі своїм чоловіком-бізнесменом Бекіром. Співачка також відверто розповість, з якими труднощами материнства зіткнулася на першому місяці життя сина.

Читайте також: Справжня мама, без фотошопу: Джамала захопила шанувальників світлиною без макіяжу(фото)

Також коли в мусульманській родині народжується син, необхідно заpiзати двох баранів, зготувати та роздати м’ясо нужденним. Проте, у столичній квартирі та з великою зайнятістю парі це зробити важко, тому витримати цю традицію їм допоможуть родичі в Криму. Крім того малюку вже зробили обpiзання.

“Зробити обpiзання треба, і чим раніше, тим краще. Взагалі треба на сьомий день, якщо не встигаєш на сьомий, то на 14-й. Ми зробили на 14-й”, – поділився чоловік співачки.

Процедуру робили хірурги, а Джамала зізналась, що для неї було важко пережити цей процес.

“Я була вся біла, я думала, що не переживу, коли він плакав”, – зізналася зіркова матуся.

Нагадаємо, Бекір та Джамала поділились зі “Світським життям”, що вдалися до партнерських пoлoгів, і чоловік зірки радить всім не боятись народжувати разом.

You cannot copy content of this page