fbpx

Я зайшов у магазин, щоб купити каву. Я рідко буваю в таких дрібних торгових точках, віддаю перевагу великим супермаркетам. Але тут довелося. Огрядна жіночка махнула давно не фарбованим волоссям і запитала, чи не потрібен мені пакет. Я обімлів, адже впізнав її

Я зайшов у магазин, щоб купити каву. Я рідко буваю в таких дрібних торгових точках, віддаю перевагу великим супермаркетам. Але тут довелося. Огрядна жіночка махнула давно не фарбованим волоссям і запитала, чи не потрібен мені пакет. Я обімлів то ж Анна Мартиненко.

– Аня? — здивувався я.

– Льошка? Вітаю! Я завжди читаю твої журнали. Ти молодець, таки досяг чогось у житті!

І тут я згадав про свою молодість. Ми востаннє бачилися 13 років тому. Аня тоді була студенткою музичного училища. Її зелені очі зводили з розуму всіх пацанів, як і короткі спідниці.

Довге волосся, пластикові сережки та довгі нігті — вона була ще тією штучкою. Як мені все заздрили, коли вона зустрічалася зі мною.

Якось вона підвела мене до кафе і сказала, що голодна. У мене в кишені була лише сотня. То був мій тижневий бюджет. Я дуже хвилювався, що грошей мені не вистачить, адже Аню важко було назвати скромною дівчиною. Вона замовляла салати, м’ясні страви. Потім танцювала, а все кафе дивилось на неї.

Звісно, ​​грошей мені не вистачило – Аня додала. Все було чудово, але за два місяці вона помахала мені рукою. Вона зустріла якогось пана на років з тридцять старше від неї і той пообіцяв їй золоті гори, вона про мене забула швидко.

Я був пригнічений, але продовжував жити. Я вивчився на журналіста і невдовзі відкрив свою справу. І ось вона сидить переді мною. І явно зорі з неба не хапає.

За її словами, вона таки стала щасливою. Вийшла заміж за звичайного чоловіка і має донечку. Він з неї порошинки здуває. Співачка хоч з неї не вийшла, зате вона щовечора співає внучці колискові. У цьому та її щастя.

А у цій крамничці працює з нічого робити, адже чоловік у неї забезпечений і ні їй ні дитині нічого не потрібно.

Я сумно посміхнувся і пішов зі своєю кавою на вихід. Шкода мені її стало. Згадав наше минуле і задумався, адже саме завдяки її вчинку я став настільки успішним. саме забуваючи її я повністю віддався справі, яка пішла саме через те, що я займався нею, аби забути свою кохану Аню.

А вона? Схоже, що життя її не балує. А могла ж у нас бути сім’я…

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page