fbpx

Як тільки ми приїхали мого Ромку обступили менші братики і сестрички. Він кожному дав гостинці і по двісті гривень. Потім. уже мамі своїй тихенько вручив п’ять тисяч. Все це бачила і моя мама, саме тому, після того як ми додому приїхали вона мені категорично заборонила за Ромку заміж іти

Як тільки ми приїхали мого Ромку обступили менші братики і сестрички. Він кожному дав гостинці і по двісті гривень. Потім. уже мамі своїй тихенько вручив п’ять тисяч.

Все це бачила і моя мама, саме тому, після того як ми додому приїхали вона мені категорично заборонила за Ромку заміж іти.

Мій наречений найстарший у багатодітній родині. У нього ще восьмеро братиків і сестричок, які живуть із його мамою в селі недалеко від столиці.

Ми з Ромкою познайомились коли його бригада у нашому офісі ремонт робила. Я працювала у відділі кадрів, а вони переробляли конференц-зал. Спочатку ми жартами перекидались. а згодом і кави разом випили.

Відтоді ми і почали зустрічатись. Ромка одразу мені розповів і про сім’ю свою і про те, що тато їх залишив, а він тепер ніби як за старшого. Мама працює, але чи вистачає зарплатні прибиральниці на вісьмох дітей

Читайте також: Коли дідусю стало зле, мама залишила все і поїхала до нього у стаціонар, добре, що з роботи відпустили. Їх у сім’ї п’ятеро, але так вийшло, що саме мама була із дідусем перші тижні, потім узяла відпустку і ще місяць удома його доглядала. А вчора я найняла авто і поїхала її звідти забирати. Мама хлипає, каже, що її обов’язок тата догледіти, але тут я із нею не згідна

Ромчик дуже добрий, роботящий і якийсь справжній. Таких чоловіків нині не зустрінеш, саме тому я й закохалась у нього по самісінькі вуха. Ми три роки зустрічались і ось. він таки зробив мені пропозицію.

На трійцю ми вирішили їхати до нього в село, аби наші мами познайомились, та й весілля треба було обговорити. Як тільки Ромка у двір увійшов його з усіх сторін брати і сестри обступили. Кожен щось говорить, менші на руки просяться, а старші намагаються щось показати і розповісти. Ромчик тоді кожному вручив по гостинцю і по двісті гривень на кишенькові витрати, а згодом і мамі п’ять тисяч дав.

Поки на стіл ладнали Ромка у мами розпитував, що братам і сестрам потрібно. Видно було, що він справді піклується і про маму і про рідних свої. Та й розмова для них була звичною і буденною. такі собі сімейні клопоти.

Потім підбігла одна із сестричок і попросила в Роми для себе сумку якусь модну, бо в усіх дівчаток є, а вона такої не має, менший про велосипед все щебетав, а мамі як виявилось, потрібен був новий насос для води, бо старий уже зламався. Ромчик усім пообіцяв усе придбати, а насос із мамою прямо тут же і замовили, Ромка все оплатив і доставили його у той же день. Він ще й під’єднував його.

Я по виразу маминого обличчя одразу побачила, що їй щось дуже не подобається. Вона підтисла губи і посміхалась якоюсь пластиковою посмішкою. Коли вже додому їхати зібрались, так вона до авто ледь не бігла.

Уже вдома я вислухала цілу купу від неньки своєї. Вона проти того, аби я йшла за Романа.

— Ти не матимеш сім’ї своєї. Та він скільки житиме, стільки дбатиме про свою величезну родину. Він так гарно заробляє, а ти в нього ті гроші бачила? На ногах взуття найдешевше, економить на собі, аби мамі зайву копійку передати. Як син він прекрасний, а от як чоловік буде ніяким. От як ти будеш у нього гроші просити на власну дитину, чи бюджет плануватимеш? Ти хоч копійку зможеш відкласти. на відпочинок поїдеш, бо я не впевнена, що твій кавалер зможе витратити кругленьку суму на свою сім’ю просто так, а не віддасть їх мамі аби взути чи одягти своїх братів і сестер.

Не знаю, як мені переконати свою маму, що все не так погано, як вона сама собі намалювала. Вона ж досі стоїть на своєму. Іти під вінець без благословення найріднішої людини я теж не хочу, а я к бути не знаю.

Може хто підкаже. як мені маму переконати. Ромчик такий добрий, такий хороший, що вона собі понавигадувала.

Хіба ж то буде так як вона каже?

16,06,2023

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page