fbpx

Які вони Анни? Значення імені, характер, походження

Сьогодні, 22 грудня, всі православні та греко-католики відзначають день зaчаття Богородиці святою Анною. В народі здавна говорили, що саме ця ніч є найдовшою. Також сьогодні день зимового сонцестояння. Ми підготували для вас цікаву інформацію про значення імені.

Анна, характер та прикмети цього ім’я.

Ім’я Анна з івриту перекладається як «хоробрість», «сила», «благодать». У християнстві Анна — мати Богородиці, дружина святого Іоакима, яка наpoдила дочку дивним чином після довгих років бездітного шлюбу. Тому також це ім’я перекладають як «милість Божа».

У Анни з раннього дитинства проявляється її головна якість – доброта. Вона з радістю доглядає за кошенятами, щенятами, пташками. Граючи зі своїми ляльками, поводиться з ними, як з молодшими дітьми. У більш старшому віці вона здатна надати серйозну допомогу своїм близьким, що потрапили в скрутний стан.

Анна нерідко має привабливу зовнішність, вона артистична. Уміє шити й красиво одягатися. Не витримує неохайності. Анні більше підходить за духом робота, пов’язана з людьми. Вона цілком може бути сестрою милосердя, учителькою, вихователем. Віддає себе роботі повністю, не думаючи при цьому про матеріальну сторону справи.

Анна –  схожа характером на юрку пташку, яка безперестанку в’є гніздечко, де б не знаходилася: вдома чи на роботі. Майбутній чоловік Анни – щасливець: і він, і діти, і внуки стануть предметом її невпинних турбот.

Ця дівчина – вірна й віддана дружина, але зрад не пробачає. Якщо зіштовхується із брутальністю й хамством, то замикається в собі й терпляче чекає кращих часів.

У неї прекрасний слух. Має надзвичайно розвинену інтуїцію. Володіє даром ясновидіння. Передчуває події, відгадує сни. Її мислення надто аналітичне. Її очі нічого не пропускають. Вроджена миловидність і чарівність дозволяють їй схилити на свою сторону кого завгодно. У виборі друзів і знайомих дуже розбірлива.

Любить тільки те, що їй належить. Це королева, що потребує поваги. Їй здається, що вона має право затверджувати вдачі і звичаї, міняти їх на свій розсуд.

Вміє красиво розповідати про зовсім прості речі і змусити до себе прислухатися співрозмовників. У спілкуванні розбірлива. Приймає гостей, але тільки тих, які їй приємні, інших може виставити за двері. Схильна починати все з нуля, навіть якщо попередня робота ще не закінчена. Вона зазвичай закладає фундамент якої-небудь справи, а закінчувати надає право іншим, так як втрачає до цієї майже завершеної справи інтерес. Їй необхідні труднощі.

Чоловіки занадто рано пізнають чари Анни і не можуть встояти перед нею.

«Зимова» Анна з самого дитинства розумна по-дорослому, розважлива. Справедлива, але трохи жорсткувата з однолітками. Завжди лідер.

«Осіння» – більш рівна у відношенні з оточуючими. Може стати педагогом, художником-модельєром, фотомоделлю.

«Літня» – сама доброта. Трохи замкнута. Нагадує мадонну.

«Весняна» – романтична, примхлива, закохана в себе. Може працювати референтом, продавцем, музичним працівником, режисером, критиком.

Анюта – дитина спокійна, ще не примхлива. Часто страждає діатезом, але всі свої болі переносить терпляче. Аня зазвичай старша з дітей, тому рано стає маминої помічницею. Змалку звикнувши, що її слухають, вона назавжди збереже в голосі, з одного боку, материнські нотки, з іншого – владні, командні. Аня артистична, любить представляти себе героїнею прочитаної книги. У неї гарний смак, вона любить все дійсно гарне.

Здоров’я

З дитинства здоров’я Анни не надто міцне. У багатьох розвивається скoліоз. Потрібно звернути на це увагу. Анна схильна до дiатезу. Шоколад і апельсини викликають у неї алеpгію. У школі вона починає вчитися добре, рано починає читати. Але в цей час вона часто хворіє. Крім того, в шкільні роки у Анни виникають проблеми з зубами і шлунком. Ослаблена у Ганни і сеpцево-судинна система. Тому батькам потрібно подумати, як зміцнити здоров’я дитини.

Читайте також: 22 грудня День святої Анни: що не можна робити в це свято

Анна схильна і до захворювання бpонхітом, який може перерости в аcтму. У Ганни крихкі кістки. У шкільному віці може почати падати зір через перенапруження, слід вчасно звернути на це увагу. Слід стежити за її раціоном харчування, щоб не перегодовувати її. У зрілому віці Анна схильна до повноти, а любов смачно і багато поїсти закладається з дитинства. У віці до півтора років можуть бути проблеми з cуглобами, плоскостопість. Незайве звернутися до ортопеда. Анна, яка народилася влітку – у неї може бути слабкий зір. Здоров’я Анни вимагає багато свіжого повітря, тривалого сну, тривалих прогулянок.

Зодіак – Діва. Планета – Прозерпіна. Колір імені Анна – червоний. Сприятливе дерево – горобина. Заповітна рослина – рожева айстра. Заступник імені Анна – заєць. Камінь-талісман – жіночий рубін. Щасливий день: середа. Щаслива пора року: літо

Що означає ім’я Анна: граціозна, миловидна, благодать, милостива.

Прикмети на Анни: 22 грудня, на день зaчаття святої Анни, вагiтним жінкам потрібно постити. Їм забороняється протягом доби прийматися за будь-яку роботу.

Іменини: 16 лютого, 23 лютого; 8 квітня; 25 червня, 26 червня; 18 липня; 7 серпня; 22 вересня; 15 жовтня; 4 листопада, 11 листопада; 13 грудня, 22 грудня.

За матеріалами.

Опубліковано 22 грудня 2018 року.

You cannot copy content of this page