fbpx

Європа може і почекати, а ми вже не можемо чекати, нам розширюватися потрібно. Чи має матір право на мрію

Ранок понеділка я вирішила почати з шопінгу: докупити дещо для поїздки на море. Через пару годин я вирішила зробити перерву на каву та вирушила на фудкорт. Там, за доброю традицією, я стала мимовільним слухачем цікавого діалогу між двома дівчатами, які стояли в черзі переді мною.

Читайте також: – Ти дурепа, нікчемна, нікому не потрібна баба, маєш за щастя мати, що я тебе за жінку взяв. Скільки я сліз пролила, лиш подушка знає

– Ну і мати у мого чоловіка, ти уявляєш! – скаржиться одна з дівчат своїй подрузі на свою свекруху. – Він попросив у неї грошей в борг, для першого внеску по іпотеці, а вона відмовила! Рідному сину грошей не дала!

– А може у неї немає цих грошей? – запитала її подруга.

– Є! Вона багато років збирала, щоб на пенсії з’їздити в Європу. Але ж Європа може і почекати, а ми вже не можемо чекати, нам розширюватися потрібно! – відповіла перша дівчина.

– Ну да, в борг могла б і дати. Не чужі ж люди, – підтримала її подруга.

Послухала я їх і подумала: правильно їм свекруха гроші не дала. Тому що з таким нахабним підходом не факт, що вона взагалі ці гроші побачила б. А якби і повернули, то ще невідомо коли. Перший внесок по іпотеці – не малі гроші. А якщо у молодої сім’ї їх немає, звідки вони візьмуться через рік, через два, через п’ять, якщо їм треба буде саму іпотеку виплачувати?

А так з’їздить жінка в Європу, виконає свою давню мрію, відпочине. Син з невісткою, звичайно, образяться, але років через п’ять до них, можливо, дійде, де саме вони були неправі. А то якось аж надто часто молодь ігнорує потреби і бажання своїх батьків. Грошей їм дай, квартиру відпиши, з дітьми посидь.

Джерело

You cannot copy content of this page