fbpx

Їхнє розлучення прогрuмiло на все містечко. Своє бачення ситуації чоловік розписав в п’яти пунктах

Чоловік відверто розповів, чому розлюбив свою дружину.

Ніхто, на жаль, не застрахований від розлучення. До розладу можуть призвести різні причини – від банального нерозуміння до того, що один з партнерів просто розлюбив. Джерело

Щоб зрозуміти, що чоловік розлюбив, не треба бути великим псuхологом. Досить звернути трохи більш пильну увагу на його поведінку. Якщо він під усякими приводами рідше проводить з вами час, постійно злuться, не стримує обіцянок і не намагається зробити ваше життя кращим, його почуття, швидше за все, охололи.

Читайте також: “Цивільний шлюб”. Дами, ну ви що! Ви просто співмешканки. Цинічно і правдиво

Нещодавно в Мережі з’явився анонімний лист від чоловіка, який розлюбив дружину і звинувачує в цьому її.

Він прожив з дружиною в шлюбі 7 років і в родині підростав 6-річний син. Колись гаряче улюблена дружина стала йому неприємною, від колишніх почуттів не залишилося і сліду. Усвідомивши це, чоловік подав на розлучення, якие тягнулося довго і прогримiло на все містечко.

Що найцікавіше, герой цієї історії у всьому винить тільки дружину, і свої претензії до неї він розписав по пунктах. Виявляється, чоловік розлюбив дружину, так як:

Його дратував командний тон, яким звикла спілкуватися з ним дружина.

Дружина ускладнювала життя і створювала проблеми там, де їх немає.

“По-третє, не відлучайте чоловіка від тiла. Ніколи не карайте нас таким чином. Рано чи пізно ми просто охолонемо. І знайдемо тепло на стороні”, – йшлося у третьому пункту.

Далі чоловік порадив усім дружинам, ніколи не докоряти чоловікові через відсутність грошей. Мовляв, жінки зобов’язані надихати чоловіків.

І, нарешті, дружини повинні, на його думку, вдома виглядати з голочки: “Кидає в тремтіння від старих трyсів з дірками і розтягнутих на колінах треників”.

При цьому, автор листа готовий до того, що багато хто назве його занадто вимогливим. Проте він сам щиро сподівається, що його послання врятує не одну сім’ю.

You cannot copy content of this page