fbpx

За той вчинок себе ніколи не пробачу. І син на мене злий, а я все плачу

У нас була хороша нормальна сім’я. Сварилися, звичайно, але яка сім’я без сварок живе ?! Але ось минулого літа так вийшло, що перший раз відпочивали з чоловіком нарізно. Була можливість отримати путівку в санаторій, і я наполягла, щоб чоловік поїхав і підлікувався. Як я себе за це проклинаю! Джерело

Повернувся він з відпустки, як чужий: став пізно приходити, на вихідні кудись їхати, ніби, «у справах». Я спочатку і не підозрювала нічого такого. А потім стала придивлятися і задумалася.

Нехай це і непристойно, як кажуть, але я стала переглядати його мобільний телефон і одяг. Виявила у нього в піджаку любовну записку, показала – зізнався, але хто вона така, він не говорить. Соромно сказати, але я пішла слідом за ним, дізналася: молоденька співробітниця.

Я йому відразу умову поставила: «Звільняйся звідти, або розлучаємося!» А він: «Не можу її так відразу кинути, шкода …» Її, значить, шкода, а мене ні! Ну, тут я не витримала, виставила його з дому. А сама не сплю, все з рук валиться, схудла, змарніла.

Читайте також: ФОРМА ГУБНОЇ ПОМАДИ РОЗПОВІСТЬ БАГАТО ЦІКАВОГО ПРО ЇЇ ВЛАСНИЦЮ

Вирішила зустрітися з суперницею. Просила добром залишити його, а вона тільки плаче. На другий день приходить сам. Прости, каже, якщо можеш, я тепер тільки по-справжньому зрозумів, як ти мені потрібна. Такий уважний, ласкавий став.

Начебто і чоловік при мені залишився, але щастя і спокій з дому пішли. Я йому все життя вірила, а тепер трохи що, у мене все відразу піднімається: і підозри, і його зрада. Я стала нервовою, нестриманою. Подруга каже, що мені радіти треба, раз сім’ю зберегла, а у мене образа, біль не проходять, та й не вірю йому більше: трохи затримається – я в сльози, в крик. Каже, більше ніколи не засмутить. Але хто знає.

І вигнати його не можу, і так жити – що це за життя ?! У нас росте син, йому 9 років. Коли я зриваюся і починаю лаятися і плакати, він теж плаче. Я розумію, що так не можна, але не можу стримуватися. А синочок батька любить і на мене ображається, що я тата лаю весь час.

Просто все вирішувати збоку. Мені подруга каже, мовляв, живи і не майся дурью, або виганяй зовсім! А так не життя! І мати каже, що чоловік оступився, а ти будь розумнішою, прости і не поминай! Але ми вже так живемо півроку, а образа і гіркота не проходять.А чи є надія, що взагалі пройде?

Марина

You cannot copy content of this page