fbpx

Жінка навіть не здогадувалася, наскільки зміниться її зовнішність. В той день в салоні перукар змінив її до невпізнання

Зачіска може як прикрасити жінку, так і зіпсувати її. Далеко не всі жінки протягом всього свого життя можуть знайти свій стиль. Часто вони зупиняються на одній зачісці. Живуть з нею роки і не можуть зрозуміти, що така шевелюра їм зовсім не пасує. Вона старить, робить їх непривабливими, а жінка про це навіть не здогадується. Джерело

Читайте також: Старенька, сиділа на лавочці, зіщулившись голосно і безутішно плачучи. Поруч лежав невеличкий пакет ось і все що залишилось від її життя

Американка на ім’я Мері довгі роки жила, не звертаючись до стиліста. У неї було нерівномірно пофарбоване каштанове волосся з довжиною нижче плечей.

Одного разу вона зважилася піти до стиліста. Була і причина: двадцять шоста річниця її весілля. Мері вирішила здивувати чоловіка новим стилем. Вона хотіла вкоротити волосся всього на п’ять сантиметрів.

Однак навіть сама жінка не здогадувалася, наскільки зміниться її зовнішність. В той день і тому салоні краси, куди записалася Мері, працював відомий стиліст Крістофер Хопкінс. Він вміє перетворювати навіть гидке каченя в прекрасного лебедя.

You cannot copy content of this page