fbpx

Жіночі імена з найбільш сuльною енергетикою. Вони впевнені сильні цілеспрямовані і заможні

Про те, як краще за все назвати вашу дочку

Астрологи впевнені, що імена, які ми даємо дітям, можуть повністю змінити їхнє життя. Безумовно, характер особистості та її прагнення заробляти і домагатися успіху впливає набагато більше, ніж просто вибране ім’я, але чому б не перестрахуватися? Джерело

Світлана

Світлана — це завзята, цілеспрямована і майже вперта людина. Завдяки цьому практично нічого не здатне збuти її з шляху до наміченої мети. Для Світлани гроші в житті відіграють дуже велику роль, тому вона зробить все, щоб добитися багатства своїми силами.

Читайте також: Серед чоловіків цих знаків Зодіаку найбільше скупердяїв. Вони рахують кожнісіньку копієчку, від них не дочекаєшся дорогих подарунків

Олександра

Ім’я Олександра не дарма означає “мужня”, “надійна”, “захисниця людей”. Ці якості сильно допомагають Сашам у житті і дозволяють їм досягти успіху у всіх сферах. При цьому фінансовий успіх для них надзвичайно важливий.

Діана

Діана – справжній лідер, який любить встановлювати свої правила замість того, щоб слідувати чужим. Вона просто ідеальна для ведення бізнесу. Так що їй варто задуматися про власну справу якмога раніше, благо, можливостей у сучасному світі повно.

Катерина

Володарка цього благозвучного імені – весела і дружелюбна, а це допомагає їй досягати небачених висот завдяки дружнім зв’язкам. А завдяки її живого розуму та наполегливості легко можна домогтися успіху в будь-якій обраній сфері. Головне – це вчасно вибрати мету.

Анна

Дівчина з ім’ям Анна – це справжній лідер і працелюб. Її розумові здібності та цілеспрямованість принесуть їй достаток, багатство і навіть розкіш — якщо, звичайно, вона сама цього захоче. Ганна ставить собі великі цілі і робить все, щоб їх досягти.

You cannot copy content of this page