fbpx

Зірка фільмів “Люди Ікс: Дні минулого майбутнього” та “Залізна людина-3” зникла безвісти (фото)

Зірка фільмів “Люди Ікс: Дні минулого майбутнього” та “Залізна людина-3” не виходить на зв’язок вже два місяці. Повідомляє Intermarium з посиланням на Газета. ua

Читайте також: Як всього за одну хвилину включити основні системи оргaнізму на повні оберти

Її ніхто не бачив із липня, також акторка перестала користуватися соціальними мережами.

У Китаї безслідне зникнення актриси пов’язують із несплатою нею податків, пише The Hollywood Reporter. Працівники китайської податкової служби присвоїли Фань Бінб нульовий рейтинг “соціальної відповідальності” та підозрюють її в униканні сплати податків.

У Піднебесній своя філософія і свої закони, які можуть нам видатись дивними. Зокрема, уряд Китаю строго регулює спосіб життя знаменитостей. А з особливо успішних у фінансовому плані зірок стягує додаткові податки.

Це пов’язано з ідеологією країни: уряд не хоче, щоб громадяни Китаю, дивлячись на знаменитостей, починали “поклонятися грошам”. У той час, як у нас щодня “плодяться” коучі, які вчать, як стати багатим і успішним, у Пекіні оголошено політичну програму, націлену проти формування у свідомості людей багатства, як якоїсь позитивної категорії, до якої всі повинні прагнути.

Тому є велика ймовірність того, що Бінбін насправді жива і здорова, але просто ховається від податкової служби і через це не виходить на зв’язок із громадськістю.

Останній раз актрису бачили 1 липня. А її останню активність у соцмережі зафіксували 23 липня: зірка поставила лайки в декількох постах зі свого аккаунта в соціальній мережі Weibo.

You cannot copy content of this page