fbpx

Золота тіара та сукня всіяна коштовним камінням: в мережі обговорюють наречену, яка пішла під вінець у сукні за двісті тисяч євро

Весілля — дуже важливий день. На це свято сім’ї нареченого і нареченої намагаються не скупитися. Особливо пишно проводиться цuганське весілля. Джерело

Це в 4 рази більше, ніж було витрачено на саме чотириденне весілля.

Читайте також: Про другу вaгітність Зої мати дізналася, коли та була вже на третьому місяці. Світлана рuдала вголос і мало не рвaла на собі волосся. Невже донька не розуміла, то для неї пряма дорога на той світ

Мережу врaзило свято створення нової сім’ї у невеличкому словацькому містечку Міхаловце, що на сході країни. Урочисте свято відбулося три роки тому, але користувачі Youtube досі не байдужі до цього відео.

Лімузин, дорогі обручки від Bvlgari, багатий стіл, величезні чайові офіціантам і музикантам, а також сотні гостей, — так з “цuганським шиком” відсвяткували своє весілля 19-річна Евка і 20-річний Лукаш.

Але окрасою свята і гордістю сім’ї нареченої, звичайно ж стала весільна сукня Евки з великою кількістю коштовностей. Образ доповнювала золота тіара.

Плаття обійшлося батькам нареченої ні багато ні мало, в двісті тисяч доларів. До речі, це в чотири рази більше, ніж було витрачено на саме чотириденне весілля. Лукас, щоб відповідати своїй нареченій, був одягнений у біло-золотий костюм. Правда, він коштував набагато дешевше.

Саму наречену, як і годиться на цuганських весіллях, просто закидали 500-євровими купюрами. Гості пачками прикріплювали банкноти до сукні нареченої.

07. 09. 2019

You cannot copy content of this page