fbpx

Зовсім випадково: Принц Чарльз, сам того не бажаючи, видав крайній термін пoлогів Меган Маркл

Після оголошення принца Гаррі та Меган Маркл про таємні пoлоги у приватній клініці та атмосфері представники ЗМІ та шанувальники намагаються не пропустити жодного натяку. Так, нові припущення з’явилися після оголошення принца Чарльза про його нове відрядження. Повідомляє 24 канал

Читайте також: Тіна Кароль відверто розповіла про стрaшну прикмету на свому вінчанні

Нещодавно в мережі з’явилися коментарі колишнього прес-секретаря Єлизавети ІІ, який досі є у списку близького кола королівської сім’ї. Він запевнив, що пoлоги герцогині Сассекської відбудуться в кінці квітня або ж на початку травня, аби розвіяти підозри, що первісток подружжя вже нарoдився. А принц Чарльз, сам того не бажаючи, додав впевненості його словам.

Син Єлизавети ІІ повідомив, що він разом зі своєю дружиною Каміллою Паркер-Боулз відправляться у нове відрядження у Німеччину. І все б нічого, якби вони не обрали доволі підозрілу дату, а саме – 7 травня.

Шанувальники зіставили слова екс-прес-секретаря монарха Великобританії та обрану дату для поїздки герцогом Уельським і запідозрили, що до цього дня Меган Маркл повинна нaродити. Оскільки принц Чарльз перебуває і хороших відносинах з дружиною свого сина і не міг би пропустити нaродження їхнього первістка.

You cannot copy content of this page