fbpx

10 біблейських заповідей для збереження міцної родини

Кожен з нас мріє про щасливий шлюб. Але статистика останніх років не радісна: більше половини шлюбів, зареєстрованих у всьому світі, розпадається. Джерело

Багато шлюбів руйнуються тільки тому, що один або обидва з подружжя дотримуються якихось помилкових правил, що і у підсумку призводить до відхилення компаса їх відносин.

З усіх земних поєднань шлюб є самим тісним: «і будуть одна плоть» (Бут. 2:24). Його важливість вимагає від нас звіряти свої життєві правила з самим авторитетним критерієм істини — Словом Божим.

Якщо помилкові принципи можуть зруйнувати шлюб, то віра в богонатхненні істини неодмінно допоможе відновити щастя подружніх відносин. Ось 10 віршів з Біблії, які допоможуть тобі знайти щастя в шлюбі .

Читайте також:ВІДКРИВШИ ДВЕРІ ВЕРОНІКА БУЛА ОШЕЛЕШЕНА СЦЕНОЮ. ПОВІРИТИ В ТЕ, ЩО БАЧИЛА ВОНА НЕ МОГЛА

Ніколи не згадуйте помилки минулого Припиніть інших, або критика повернеться до Вас назад. Якщо Ви прощаєте інших, Ви будете прощені (Луки 6:37).

Нехтуйте благами цього світу, а не один одним І яка Вам користь, якщо Ви придбаєте весь світ, але втратите свою власну душу в цьому процесі? (Марка 8:36).

Ніколи не лягайте спати не помирившись Та не грішіть, дозволяючи гніву отримати контроль над Вами. До заходу сонця вирішите хвилююче питання (Ефесян 4:26).

Хоча б один раз в день спробуйте сказати щось приємне чоловікові або дружині Ніжні слова приносять життя і здоров’я; злий язик ламає дух (Приповісті 15:4).

Ласкаво вітайте один одного при зустрічі Від пахощі мастей твоїх ім’я твоє — як розлите миро; тому дівчата люблять тебе (Пісні Піснею 1:2).

«У багатстві і в бідності» — радійте в кожному моменту, який Бог дав Вам прожити разом Краще блюдо зелені, і при ньому любов, ніж відгодований бик, і при ньому ненависть (Приповісті 15:17).

Якщо є вибір між тим, догодити собі або супутнику життя, зробіть вибір на його користь Не відмовляй у благодіянні потребуючому, коли рука твоя в силі зробити його (Приповісті 3:27).

Вчіться прощати Спостерігайте за собою. Коли провиниться твій брат, докори йому, а коли він покається, прости йому; і якщо сім разів на день згрішить проти тебе і сім разів на день звернеться і скаже: каюсь, — прости йому (Луки 17:3 4).

Не використовуйте віру, Біблію або Бога в якості «збpoї» Бог не послав Свого Сина на світ, щоб засудити його, але врятувати його (Івана 3:17).

Нехай любов стане Вашим путівником Любов довготерпить, любов милосердствує, не заздрить, любов не величається, не надимається, не бешкетує, не шукає свого, не дратується, не мислить зла, не радіє з неправди, але тішиться правдою, усе покриває, всьому вірить, всього сподівається, все переносить (1-е до Коринтян 13:4 5).

You cannot copy content of this page