fbpx

19 грудня – день святого Миколая. Oсь 3 важливих справи, які потрібно встигнути зробити

19 грудня весь православний світ відзначає день святого Миколая Чудотворця. Це дійсно особливий день.

Святий Миколай Чудотворець – один з найулюбленіших і шанованих святих. Це пояснюється тим, що він творив багато чудес як за життя, так і після смepті.

Ось три важливих справи, які потрібно зробити в цей день:

Відвідати в храм.

По-перше, слід відвідати храм, щоб помолитися про свої заповітні проханнях. Святий Миколай допомагає при вирішенні фінансових труднощів, хворим, дітям, людям які подорожують і всім, хто дійсно потребує дива в своєму житті. Моліться з вірою, і святий Миколай почує вас!

Допомогти нужденним.

Читайте також: Молитва Святителю Миколаю Чудотворцю, яка змінює долю

По-друге, в цей день за традицією варто допомогти бідним і нужденним, щоб у вашій родині був достаток і святий Миколай оберігав вас від фінансових негараздів. Щоб мати ситу старість, в день святого Миколая треба почастувати чи відвідати одиноких людей похилого віку чи людей, які цього потребують.

Не відмовляти в проханнях.

По-третє, вважається, що в цей день святий Миколай може в будь-якому вигляді ходити по світу. Тому не можна нікому відмовляти в проханнях, щоб не відмовити найсвятішому. Вашими руками святий Миколай може виконувати чиїсь прохання, та й ваші молитви можуть бути виконані чиїмись руками.

У день святого Миколая Чудотворця прийнято дарувати подарунки один одному і дітям, запрошувати гостей і влаштовувати частування. Наші предки вірили, що в цей день можуть відбуватися дива. Можливо, вони мали рацію?

А як ви відзначаєте свято святого Миколая? Діліться традиціями у коментарях.

You cannot copy content of this page