fbpx

А чому ми на таксі їздимо, а твій тато на машині. Нащо вона їм? Я б їх возив куди потрібно. Якось не справедливо виходить, ти не вважаєш?

Мене звуть Катерина. Коли я навчалася на останньому курсі університету, я познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком. Ми покохали одне одного. Андрій старший за мене на три роки.

Наші стосунки розвивалися дуже швидко і за півроку ми одружилися. Пишне весілля ми не робили. Ми просто подали заяву до РАЦСу і потім розписалися.

Ми навіть не встигли познайомитись з батьками один одного. Даремно ми так вчинили.

Не розумію, чому, але мама Андрія з першої ж хвилини знайомства показала, що я не бажана гостя в її домі. Більше того, коли Андрій вийшов з кімнати, вона наговорила мені багато цікавого. Я намагалася поводитися спокійно і не приймати це все близько. Я нічого не розповідала своєму чоловікові.

Але на цьому свекруха не зупинилась. Андрій дуже спокійна і хороша людина. я його справді люблю і мої батьки ставляться до нього дуже добре. Мій тато називає його сином і це щиро. Мама відноситься краще, ніж до мене. Я іноді, аж ревную.

Але ось що я помітила: він почав змінюватись не в кращу сторону. Прийде від свекрухи і починає:

— А чому ми на таксі їздимо, твій тато на машині. Нащо вона їм? Я б їх возив куди потрібно.

Або таке ще почало з’являтись:

Ми з тобою рік живемо. За оренду квартири уже вартість маленької студії віддали. Чому твої батьки не продадуть своєї трикімнатної і не придбають нам житло?

Я починаю щось пояснювати, говорю, що ми окрема сім’я, але він не чує. Я так розумію, що то свекруха його так накручує і він уже сам не розуміє, що говорить.

Чим далі, тим складніше. Уже мій тато почав говорити мені, що мій чоловік не такий, яким хоче здаватись. Просить мене, навіть , розлучитись і ні в якому разі, навіть не думати про дітей.

Як же мінімізувати вплив свекрухи на мого чоловіка? У мене вже відносини з батьками псуються. Вони просять не приїжджати з Андрієм. Якщо так далі піде, то що то за родина в мене буде?

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page