fbpx

А ще через деякий час батько взагалі сказав мамі збирати речі. У тому будинку тато планував жити з новою дружиною. Але моя мама навідріз відмовилася йти з того помешкання. Сказала, що буде жити там і нікому не залишить ті стіни. А батько й не став сперечатись, тож далі почався справжній треш

Колись давно у мене була щаслива родина. Найкращі мама з татом. Ми жили разом мирно, в злагоді та раділи кожному дню, прожитому разом. А батьки мої були як голубки. Все своє дитинство дивився на них та був впевнений що у мене буде так само. Жили ми не багато у двокімнатній квартирі.

Та згодом тато відкрив свій магазин. Його справи пішли стрімко вгору. Я спочатку був дуже радий, що нарешті ми зможемо жити в достатку та не економити на всьому. Але потім я бачив як мій батько почав змінюватись і в гіршу сторону. Став задаватися, хвалитися перед усіма, що він має та чого досяг.

Згодом ми купили великий заміський будинок, а нашу квартирку продали. Переїхали туди жити. А пізніше почали помічати з мамою, що з батьком щось не так. Він став довше затримуватися на роботі. Все частіше їздити в якісь незрозумілі вигадані відрядження. А згодом й взагалі майже не з’являвся удома мотивуючи все роботою.

Ось одного вечора ми сиділи з мамою на кухні, пили чай та чекали на тата. Це була двадцята річниця з дня весілля моїх батьків. Хоча моя мама давно вже почала підозрювати тата у зраді, але все одно його виправдовувала. Та і я її розумію, разом двадцять років прожили. Але все одно вона сподівалася, що тато їй хоч букет квітів подарує та привітає.

Аж тут телефонний дзвінок. Мама підіймає слухавку, а там тато переплутав номери, і почав розмову звернувшись геть до іншої жінки. Мама мовчки послухала, поклала слухавку та розплакалася. Я ледве її заспокоїв. А на ранок тато прийшов додому з букетом квітів та спокійно привітав маму. Він не зрозумів, що переплутав номери.

Але мама все ж таки вирішила з ним поговорити на цю тему. Він зізнався і розповів всю правду. Виявилося, що у тата є інша жінка. Та у них є навіть спільна дитина. І жив він уже не один рік на дві сім’ї. Моя мама була в повному ступорі. Я як тільки міг, намагався її підтримати. Говорив, що я завжди буду поруч та ніколи її не залишу.

А ще через деякий час батько взагалі сказав мамі збирати речі. У тому домі тато планував жити з новою дружиною. Але моя мама навідріз відмовилася йти з того дому. Сказала, що буде жити там і нікому не залишить той дім. А батько й не став сперечатись.

Я навчаюсь у іншому місті і якщо чесно, додому їздити не надто люблю. Тато привів у дім нову господиню хоч там і живе моя мама. Ненька ж зовсім себе запустила. Не слідкує за собою і не купує новий одяг, але з’їжджати не збирається хоч тато і придбав їй окреме досить пристойне житло.

Не знаю як їй допомогти і що з ними усіма робити. Підкажіть. Можливо я розгубився зовсім і просто не бачу правильного виходу з цієї ситуації.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page