fbpx

А ця весна перевернула все з ніг на голову. Я поїхав на дачу, щоб підготувати все до травневих свят. Дружина їхати зі мною відмовилася, а діти відпочивали з моєю мамою у селі. Я швидше впорався і вирішив поїхати додому. По дорозі купив квіти та тортик, хотів зробити сюрприз дружині. Але для мене вона підготувала оригінальніший сюрприз

У Дашу я закохався з першого погляду. Ми з нею познайомилися зовсім випадково, але цю зустріч я вважав за доленосну. Я їй теж сподобався, між нами почалися стосунки — а через кілька місяців ми зіграли весілля.

Життя було не солодке. У нас не було романтики, спільних подорожей та подарунків. Даша була не задоволена таким життям. Їй було мала всього і завжди. Сама вона не заробляла гарно, але винен у тому, що ми живемо на одну зарплатню завше був чогось саме я.

Буквально через рік після весілля у нас з’явились близнюки. Вони були дуже схожі на Дашу — дві чарівні дівчинки. Ми прожили гарне, хоч і складне життя, але ж вижили, впорались.

А ця весна перевернула все з ніг на голову. Я поїхав на дачу, щоб підготувати все до травневих свят. Дружина їхати зі мною відмовилася, а діти відпочивали з моєю мамою у селі. Я швидше впорався і вирішив поїхати додому. По дорозі купив квіти та тортик, хотів зробити сюрприз дружині. Але для мене вона підготувала оригінальніший сюрприз.

У моїй квартирі я виявив дружину з незнайомцем. Сцена була більш ніж красномовна. Коли я виніс незваного гостя з дому моя дружина почала збирати речі. А потім розсміялась в обличчя і заявила, що мої діти зовсім не мої.

Вона зібрала речі та поїхала. Я тиждень жив один і думав, як я так довго нічого не помічав. Я дивлюся на фотографії та розумію, що діти абсолютно на мене не схожі, але відмовляюсь вірити у те, що вони не мої. Невже 16 років я не бачив нічого? Тож пішов зробив тест.

Я тепер живу не один. Тест не підтвердив моє батьківство. Після розлучення до мене прийшли “мої” доньки. Сказали, що хочуть жити зі мною а не з мамою. Я нагадав їм що ніколи не був їхнім татом, але вони сказали, що їм байдуже, адже для них я є єдиним їхнім батьком і іншого вони не хочуть.

Звісно, я їх не виставив за двері. Дружину свою я ніколи пробачити вже не зможу, але я їй вдячний безмежно за те, що подарувала мені таких прекрасних дітей. І нехай вони не мої діти, але я їхній тато що б там не сталось.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – intermarium.news.

You cannot copy content of this page