fbpx

— А вам Ольго Степанівно, заздрість очі затуляє? – мовила колишня невістка на мої слова, – Ви ж така розумна, а до такого, як я не додумались. А знаєте, це й справді зручно – мій чоловік живе у вас, ви готуєте, перете, сорочки прасуєте, а я отримую лиш гроші, бо ж саме у мене його дитина

— А вам Ольго Степанівно, заздрість очі затуляє? – мовила колишня невістка на мої слова, – Ви ж така розумна, а до такого, як я не додумались. А знаєте, це й справді зручно – мій чоловік живе у вас, ви готуєте, перете, сорочки прасуєте, а я отримую лиш гроші, бо ж саме у мене його дитина.

Мій син розлучився 4 роки тому. І у мене росте 6-річна внучка. Невістка мені, чесно кажучи, ніколи не подобалася. Але це був вибір мого сина, і моя думка ніякої ролі не грала.

Три роки після весілля, вони якось прожили, а потім розлучилися. Дружина його постійно чимось дорікала, за щось дулась. Я насправді була здивована, що мій син ще так довго протримався. Але я жодного разу йому не показала, як ставлюся до його дружини. Навіщо мені його засмучувати? Ну, загалом, не витерпів син постійних претензій, зібрав речі і подав на розлучення.

Працює він в хорошій фірмі, отримує в два рази вище середньої зарплати по місту. І всі року чесно платить аліменти щомісяця, по 25 відсотків! І сума виходить непогана. Але справа не в цьому. Я вважаю, що це нормально, допомагати своїм дітям. Але моя колишня невістка просто знахабніла. Постійно вимагає гроші крім аліментів, то каже, що гуртки оплатити потрібно, то репетиторів. Сама вдома сидить, на роботу не ходить, живе в окремій квартирі, яку, до речі, теж допомагає оплачувати мій син. При цьому вона завжди добре одягнена, завжди свіжий манікюр, вії наклеєні. Коротше, живе собі, і ні про що не думає. Хтось же повинен всю її красу оплачувати.

Вона непогано влаштувалася, мій син її повністю утримує. І живе окремо, не напружує своєю присутністю. За ним дивитись не потрібно, прати і готувати не потрібно. Він, наївний, нехай все оплачує, а вона буде жити в своє задоволення. І знову ж таки, явно не хочу втручатися в цю ситуацію, хочу, щоб син самостійно рішення приймав. А не закидав потім мені, що я йому щось не те порадила. Але тут його колишня дружина вже вийшла за всі рамки. Складається враження, що вона хоче його без останнього залишити. Але він теж її слухає, ніколи не відмовляє. Дає гроші завжди, коли вона просить. Але ж так  не можна. Вона з нього всі сили і здоров’я витягне і забуде.

Вона ж крутить ним як хоче. Чому він цього не помічає? Я просто вже підрахувала, що він віддає їм дві третини своїх грошей. Так нам залишку цілком вистачає. А самотній жінці з дитиною суми в два рази більше не вистачає.

При всьому цьому зрозуміло з поведінки невістки, що вона активно шукає собі нового чоловіка. І планує почати нове життя. Але при цьому мій син повинен оплачувати всі її забаганки. Шкода просто на нього дивитися. Він все для дитини старається. Вважаю несправедливим такий стан справ. Може, мені втрутитися і самою з нею поговорити, поставити на місце?

— А вам Ольго Степанівно, заздрість очі затуляє? – мовила колишня невістка на мої слова, – Ви ж така розумна, а до такого, як я не додумались. А знаєте, це й справді зручно – мій чоловік живе у вас, ви готуєте, перете, сорочки прасуєте, а я отримую лиш гроші, бо ж саме у мене його дитина.

Ну і як після таких слів мені бути?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка ілюстративна – pexels.

You cannot copy content of this page