fbpx

А ви, пані, – гонорово заявила мені сусідка. – чому не задоволені. Ви йому хто? Жінка? От коли будете жінкою, тоді і поговоримо, а те що ви йому речі перете і прасуєте не дає вам права до мене приходити

Я зі своїм чоловіком живу разом вісім років, але розписуватись ми не думали, і відкладали цю справу на потім. Спочатку мріяли про весілля, але грошей у нас не було, потім з’їхалися і стали жити вдвох. Зрозумівши, що весілля це необов’язкове, і не така вже потрібна нам річ, ми вирішили не витрачати на це гроші.

Я планувала поставити штамп у паспорті тоді, коли буду при надії, щоб у нас усіх було одне прізвище, але дитинка у нас так і не з’явилась. Мені тридцять п’ять, чоловік на три роки старший, тому шансів на стати батьками було все менше.

Я завжди вважала, що мій чоловік буде вірний мені до кінця своїх днів, і не могла подумати про те, що він може мені зраджувати. Але це сталося, і я була не готова до такого зовсім.

Приблизно рік тому, у нашому будинку з’явилася нова мешканка, якій було близько тридцяти років, і вона на мою суб’єктивну думку була дуже гарною.

Мешкала вона під нашою квартирою. І я б не здогадалася, що вона руйнує наше з чоловіком сімейне щастя, якби інша сусідка не розповіла мені про те, що ця дівчина регулярно впускала мого чоловіка до себе в квартиру. На мої питання той сказав, що лише допомагав їй з ремонтом.

Я чомусь повірила йому, адже раніше такого ніколи не було. але чим далі, тим більше я розуміла, що там не все чисто. Одного дня я пішла до неї з розмовою:

— А ви, пані, – гонорово заявила мені сусідка. – чому не задоволені. Ви йому хто? Жінка? От коли будете жінкою, тоді і поговоримо, а те що ви йому речі перете і прасуєте не дає вам права до мене приходити.

Я прийшла додому геть пригнічена. Намагалась поговорити з чоловіком, але він відмахнувся і сказав що я все вигадую. Коли я запитала чи підем ми реєструвати наш шлюб він сказав що ми і так прекрасно живемо і не потрібно йому нічого.

Мій світ руйнується на очах. Я хочу зберегти сім’ю, але як це зробити. Порадьте, бо я не бачу виходу.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – intermarium.news.

You cannot copy content of this page