fbpx

Так от, по порядку. Якось до дівчини з’явилися непрохані гості. Вони прибули “як сніг на голову” без попередження і дзвінка. Просто проїздили і вирішили завітати на гостину. На три дні точніше

Нещодавно сусідка по сходовому майданчику, Маринка, розповіла кумедну життєву історію, яка, напевно, траплялася з кожним другим на всій земній кулі. Щоправда, якби з людиною трапилися такі події за фактом, то був би «і сміх і гріх». Звичайно, кумедного насправді у ситуації суттєво мало.

Так от, по порядку. Якось до дівчини з’явилися непрохані гості. Вони прибули “як сніг на голову”. Колись давно вона проживала в іншому регіоні, і в неї було коло своїх знайомих. Не можна було назвати їх надто близькими, але час від часу вони зустрічалися за спільними посиденьками за чашкою чаю. Минули роки, і життя кожного з них докорінно змінилося.

Навіть телефонувати стали рідше і в соціальних мережах довгих листів не писали. Маринка поїхала до столиці, а Тимур кудись за Карпати. Він встиг одружитися поспіхом, а потім також швидко розлучився. Зустрічалася дівчина зі старим знайомим кілька разів на нейтральній території.

На той час хлопець встиг вдруге оженитись, але, щоправда, на відпочинок чомусь вирушив на самоті. Виявилось, що не все так просто. Тимур приїхав, щоб побачитися зі своєю першою дружиною. Марина не стала вникати у подробиці цієї історії.

Просто одного ранку у її двері подзвонили. На порозі стояв щасливий Тимур із першою дружиною.

— Ми в Туреччині всі гроші витратили за сім днів. так би готель зняв, а ні копієчки ж немає. Чуєш? Пусти нас на три дні всього. – попросив старий знайомий.

Про те що пепед нею не законна дружина, а ніби як перша і вже у статусі любасі Марина звісно не знала. Усміхнулась і вирішила виручити старого знайомого і його “дружину”.

Ну а далі був сміх і гріх. Через три години Маринка уже мріяла про те, аби вони ділись туди, звідки приїхали. Поводились вони явно не як гості і чомусь вирішили, що тут можна і далі “відпочивати на повну”. Тоді довелось викликати до “молодят” наряд, адже по іншому покинути Маринчину квартиру вони просто не бажали.

От тобі і друг молодості. Зараз нам смішно, а тоді Маринці ну зовсім не до сміху було.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page