fbpx

Аліна безсило плюхнулася в крісло. Тепер вона була сповнена рішучості розповісти дочці, що всі подарунки дарує не всемогутній дід, а батьки

Персональний подарунок.

– Нехай діти вірять у дива і зустрічаються з казкою хоч раз на рік, – наполегливо відстоювала свою позицію Аліна, допиваючи чай під пильною увагою чоловіка та сина.

– Ну і де ти зібралася шукати ці кришталеві туфлі, які наша дочка так докладно описала у листі Діду Морозу? – важко зітхнув чоловік.

– В інтернеті є все. Зараз лише кінець листопада, встигнемо знайти і навіть запакувати, – пробурчала Аліна, відкриваючи ноутбук.

– Так, мамо, мало тобі було торішніх перегонів, коли Марійка замовила неіснуючу книжку. Ні, ти звичайно, впоралася, індивідуальний друк і таке інше, але подарунок влетів у копієчку, – схрестивши руки, міркував син, – Сестрі вже десять років, пора б їй вже розповісти, що немає ніякого Діда Мороза, це ви кладете подарунки під ялинку. Може, хоч тоді вона почне замовляти щось більш реалістичне, а не костюм перламутрової корови із золотими рогами, як кілька років тому.

– Вона аж надто вірить у цю казку, так не хочеться її розчаровувати, – відповіла мама.

– Так, набігаємось ми з цими її подарунками, знаючи фантазію нашої дочки. До вісімнадцяти, боюсь, ми точно не дотягнемо.

Мамі вдалося знайти пластикові прозорі туфлі, які вона ще кілька тижнів доробляла сама, щоб вони відповідали малюнку з листа.

На наступний рік донька замовила ще екстравагантніший подарунок: сукню. Але не просту, а з безліччю нюансів в дизайні, який міг вигадати лише дитячий розум.

Аліна два тижні носилася з сукнею по ательє, бо в одному не працювали з кристалами сваровські, в іншому не було спеціальних фарб, а в третьому тканини для створення немислимого кольору аплікації.

Упакувавши, нарешті, сукню, Аліна безсило плюхнулася в крісло. Тепер вона була сповнена рішучості розповісти дочці, що всі подарунки дарує не всемогутній дід, а батьки.

Тільки вірити в це Марійка відмовилася. Сльози змінилися твердим рішенням продовжувати писати Діду Морозу листи та чекати точного виконання замовлень. Дівчинці дванадцять, що вона замовить цього року – годі й уявити. Тільки от чи покладе їй Дід Мороз бажане під ялинку – залишається під великим питанням.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page