fbpx

Аліса вже вирішила, що у них вийде якийсь нерівний шлюб. Адже вона управляюча, а він простий вантажник. Як така королева як вона могла закохатися в простолюдина

Якось до Аліси в меблевий салон прийшли два вантажники. Вони привезли на виставку нові меблі. Одного з них звали Сашко і він був настільки красивий, що, можливо, навіть вирішив, що Аліса збожеволіла, якщо так на нього витріщилася.

А Аліса не могла відвести від нього погляд. Чорне волосся, довгі вії, засмаглий, він виділялися, коли він рухав меблі.

Цілий тиждень Аліса була закохана, а потім забула про нього. А за два тижні він приїхав знову, вже щось забрати з магазину, і Аліса знову закохалася. Потім якось так склалося, що хлопець часто з’являвся у Аліси по роботі. І вона хвилювалася через кохання. Уявляла, як виходить за нього заміж, дарує дітей, варить борщі, а в старості приносить йому склянку води.

Аліса вже вирішила, що у них вийде якийсь нерівний шлюб. Адже вона управляюча, а він простий вантажник. Як така королева як вона могла закохатися в простолюдина?!

Але серцю не накажеш. Тоді Аліса згадала, що її мати вийшла заміж за простого будівельника, і як вона каже, виростила генерала. Тому Аліса вирішила, що теж здатна виростити генерала.

Спілкування з вантажником Сашком розвивалося дуже повільно, приблизно по одному слову в тиждень. Але щоразу, коли Аліса вирішувала, що час знайти більш підходящу пасію, вантажник неодмінно дзвонив їй у якихось справах, що, звичайно ж, розцінювалося, як дзвінок з певним наміром.

Їхні стосунки зайшли надто далеко. Але тільки в думках Аліси. Сказати по правді, настільки далеко, що вона навіть уявляла, як вони залишаються вдвох.

А одного разу він подзвонив їй просто так, і вони говорили цілих півгодини. Звичайно, Аліса була впевнена, що їхнє спілкування рухається у правильному напрямку! Її не збентежило те, що він більше не дзвонив, і крім цього більше нічого не відбувалося.

Приблизно через місяць Аліса вирішила, що диван у її кімнаті застарів. Застарів настільки, що його вже час викинути і купити новий. На зовсім новий грошей не було, тож вона зайшла на сайт барахолки. Там відкопала більш-менш пристойний диван і домовилася, що забере його за 2 дні.⠀

— Сашко, привіт! Як справи? Слухай, мені потрібна твоя допомога.— Зателефонувала Аліса з чудовим приводом.

— Добре, я зараз не можу, у нас так багато замовлень цього тижня, цілими днями розвозимо меблі. Давай наступного тижня, гаразд? У нас буде більше вільного часу і я зможу тобі все привезти.

Аліса не засмутилася. На наступній, так на наступній. Вона встигне знайти кращий диван, бо в цього був якийсь некрасивий колір.

Минуло кілька днів. На роботі все було, як завжди. Аліса чекала, що її кохання от-от зайде в салон.

Раптом пролунав дзвінок від Сашка!

— Алісо, привіт. Як справи?

— Та все добре, а в тебе як? — замуркотіла Аліса.

— Що робиш?

— Та так, працюю, нічого особливого.

«Невже хоче покликати мене на побачення!» — подумала Аліса.

— А що?

— Я чув, у тебе там не вистачає продавця? У мене є чудова кандидатура! — розмова йшла не в те русло, на яке розраховувала Аліса.

— Ну взагалі так, мені дуже потрібен продавець. А що це за кандидатура?

— У мене дружина, як раз шукає роботу. Я так подумав, а що, у тебе там, в меблевому хороші умови, краще, ніж на заводі, чисто, красиво. Може, візьмеш її до себе?

«Якого біса???» – подумала Аліса.

— Угу. Візьму. Нехай приходить, поспілкуємось.

Дівчина, поводила себе, як риба тільки й могла відкривати і закривати рота.

Обурливо! От бовдур! Ти глянь на нього! Звідки тільки взялася ця дружина?! Та як він взагалі міг одружитися? Аліса називала Сашу останніми словами, щоб стало легше. Та це не допомогло.

Ні, ти подивися, який зухвалець! Ходить тут зі своєю красою! Треба заборонити вантажникам усі ці комбінезони та спецодяг! Їм взагалі треба носити маску! Щоб уникнути хвилювань душевних у прекрасної половини людства.

На старому дивані Аліса спала ще три роки. А з Сашковою дружиною довелося потоваришувати, бо совість не дозволила відмовити їй на співбесіді.

Аліса вирішила показати Саші, все своє благородство, щоб він знав, яку гарну людину втратив!

А дружина, як на зло, виявилася абсолютно нормальною. Навіть не було до чого причепитися.

«Яка ж я пустологова!, — думала Аліса,— Так прагнула любові, що мало новий диван не купила!»

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page