fbpx

Батько Кузьми “Скрябіна” зізнався, як перенесла втрату батька його єдина донька Барбара

Цьогоріч Андрію Кузьменку виповнилось би 50 років. Його батько Віктор Кузьмич розповів, що їм дуже не вистачає сина, але наразі вони опікуються єдиною онукою Барбарою, йдеться у “Світському житті”

“Нам його дуже не вистачає. Тому що ми жили ним, він жив нами. Возив нас з собою в подорожі. Ми були в Римі, були в Стамбулі, в Парижі, були в Софії. Нас нічого не обходило. У нього все дуже швидко виходило”, –  розказав батько артиста.

Читайте також: На гачку у аферистки. Довелось спродувати майно, аби залишитись на волі

Також він зазначив, що Андрій взагалі був дуже легкий на підйом.

“А він інакше не міг. Він просто хотів своєю любовю нас відсторонити від усіх труднощів. Нас не обходила віза. Ми приїхали все вже було замовлене. Ми маємо на флешках записи кожної подорожі і часто їх переглядаємо. По суті ми весь час тепер з ним. Він в нашому серці, в наших думках”, – згадав Віктор Кузьмич.

Проте у родині співака його батьки знайшли віддушину у єдиній онучці.

“Для нас зараз дуже важлива наша онучка, його донечка Барбара. Вона вже на 5-му курсі медичного університету у Києві. Вчиться добре. Це нас радує”, – з гордістю заявив чоловік.

Оскільки дідусь і бабуся дуже близькі з Барбарою  то вони як ніхто допомагали онучці пережити таку важку втрату.

“Онучка звичайно сильно пережила цей період. Прийшлося і до лікарів звертатися. Вона навіть до цього часу не може отямитись, так само як і ми. Вона – єдина доця у свого тата. А він у нас був єдиний син”, – зазначив батько Кузьми.

ВІДЕОБатько Андрія Кузьменка пригадав, як син возив їх у подорожі, та розповів про доньку Скрябіна

Віктор Кузьменко вперше дав інтерв’ю “Світському життю”. Батько Андрія пригадав, як співак возив сім’ю у різні країни, а своєю любов’ю відсторонював від труднощів… “Як Андрій був живий, люди лише слухали його пісні. А як його не стало – почали вдумуватися в його пісні” – сказав Віктор Кузьменко.

Варто зазначити, що на честь ювілея Андрія Кузьменка “Скрябіна” на арені “Львів” українські артисти влаштували величезний концерт. Всі співали пісні Андрія.

“За його життя його тільки слухали, він співав. А як Андрійка не стало люди почали вдумуватися, вчитуватися в ті філософські глибокі, пророчі тексти. І це власне багатьох людей навернуло до його пісень”, – прокоментував нещодавній концерт Віктор Кузьмич.

You cannot copy content of this page