fbpx

Батько подарував мені гроші на квартиру, а мама вирішила, що їй вони потрібніші. Що робити?

Мої батьки познайомилися під час навчання в університеті. Батько довго упадав за матір’ю, але все-таки зміг домогтися її кохання. Згодом він влаштувався на роботу, і вони почали орендувати квартиру. Через кілька років мама дізналася, що при надії. Після цього батько став частіше затримуватися на роботі, щоб забезпечити всім необхідним нашу сім’ю.

Однак грошей все одно не завжди вистачало. Це дратувало маму, тому вона постійно влаштовувала бучу з будь-якого приводу. Це призвело до сумних наслідків. Через кілька років мати знайшла собі багатшого чоловіка, а потім подала на розлучення з батьком. Я була ще маленька, але бачила, як тато просив маму дати йому другий шанс все виправити і не руйнувати нашу сім’ю. Але вона була непохитна. Вже через три місяці я з мамою переїхала в будинок її майбутнього чоловіка.

Після цього батько вирішив переїхати в інше місто і почати життя з чистого аркуша. Він регулярно сплачував гроші для мене, але мама забороняла йому спілкуватися зі мною.

Після закінчення школи я вступила до інституту і переїхала вчитися в інше місто. Через кілька років у мене з’явився хлопець. Відразу після отримання дипломів мій коханий зробив мені пропозицію стати його дружиною, і я погодилася. Я досі пам’ятаю ту радість, яку зазнала в цей день. Ми вирішили, що запросимо на наше весілля виключно наших близьких друзів і батьків. Варто відзначити, що мама на той час була одна, оскільки її покинув колишній чоловік. На жаль, мій батько не зміг відвідати весілля. Мама сказала, що у нього з’явилися невідкладні справи на роботі, тому він не зміг приїхати. Однак потім вона вручила мені конверт з грошима. Сказала, що це подарунок на весілля від батька.

Через два тижні після весілля до мене зателефонував батько. Виявилося, що весь цей час він лежав у лікарні, тому не приїхав мене привітати. Ближче до кінця розмови він запитав, чи сподобався мені його подарунок? Я сказала, що сума звичайно не велика, але головне ж – це увага. Він тільки посміявся і додав, що не очікував від своєї скромної дочки таких запитів. Потім додав, що чекає запрошення на новосілля.

З’ясувалося, що за два місяці до весілля до мого батька приїжджала мати. Вона запропонувала йому зробити мені на весілля шикарний презент і подарувати квартиру. Батько погодився і виділив 40 тисяч доларів на купівлю нової квартири для мене. Після цього віддав гроші мамі, щоб вона вибрала відповідну квартиру для мене і оформила всі необхідні документи. Вона взяла гроші і поїхала.

Після цієї розмови з батьком відразу ж поїхала до матері. Просто хотіла подивитися в її очі. Вона навіть не стала заперечувати, що привласнила собі мої гроші. Сказала, що квартиру вона купила і оформила на себе. Планує її здавати за гроші, а ми з чоловіком і так молоді, тому самі заробимо собі на власну квартиру. Ніколи не думала, що рідна мати здатна на таке. Що мені робити, підкажіть!

Іванна.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page