fbpx

Батьки моєї невістки із сусідньої країни. Вона з сином моїм уже десять років як разом живуть. Син з дружиною раніше жили і працювали працювали на півдні, а нині тут із нами в столиці. Тепер мій чоловік надумав невістку з дому виставити

Батьки моєї невістки із сусідньої країни. Вона з сином моїм уже десять років як разом живуть. Син з дружиною раніше жили і працювали працювали на півдні, а нині тут із нами в столиці. Тепер мій чоловік надумав невістку з дому виставити.

Батьки дружини мого сина – проживають у сусідній країні ( навіть називати її не маю бажання). Син з невісткою разом навчалися в університеті, і там у закрутилося. Лиш два роки тому вони розписалися а до того жили просто разом.

Вони живуть душа в душу, планували поповнення минулого року, але, як кажуть, пролунав грім. Нині вони у нашій двокімнатній квартирі столичній з нами проживають. Невістка з батьками ще з 2014 року не спілкується. Сама вона вже давно має громадянство України. Я інколи можу вставити яке слівце іншомовне, а вона українську вивчила і лиш нею спілкується принципово.

Але тут до всіх негараздів – чоловік мій узявся невістку нашу виставляти з дому. Він у мене завше мав складний характер, але я якось із тим могла миритись, але “заскоку” такого масштабу  я й сама не очікувала.

Щоранку у нас починається з розмов про «гниле коріння», слухати розумні аргументи він не хоче. Син дружину захищає, я стою за неї горою, але чоловік мій невблаганний просто.

А на днях ось, взагалі сам її валізу зібрав і за двері виставив. Добре, що дітей удома не було, то я тихцем оте все занесла, а його на риболовлю випхала – хай там пар спустить.

А тут ще мама моя підключилась. Вона ніколи з ним не мирилась, а тут згадала, що ми в її квартирі живемо:

— А що то , – питає в мене, – за рідня – зять? Не дозволю, аби у моєму домі якийсь чужий мужик моєму рідному онуку якісь умови ставив. Скажи, що як ще хоч слово з його уст криве у бік мого онука і його сім’ї пролунає – речі його за дверима стоятимуть. а квартиру я завтраж на онука перепишу. Подарую і сама за оформлення документів заплачу.

Просто дах їде від усього цього. Жили собі тихо мирно, а тут така каша.

Хочу порад ваших послухати. Може вихід є. а я його не бачу.

14,01,2023

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page