fbpx

Буду максимально чесна – ми з моєю матір’ю достатньо погано сприймаємо дружину нашого брата. І справа не в тому, що вона негідна людина. Вона просто нам не рівня, а це багато про що говорить

Навіть думати не потрібно про те, що людина, яка вийшла з бідності, ніколи не зможе по-справжньому спілкуватися з нами – людьми з вищого класу. Можливо, вона дійсно хороша людина, але її походження в один момент її видасть і з неї вилізуть всі ті «злидні», що вона намагається приховати за манерами.

І я б так не говорила, не будь у мене особистого досвіду. У мене був хлопець, який також був не з мого соціального класу. Мама казала мені те ж саме, що і ми зараз братові. За підсумком моя мати мала рацію, бо в один момент мій хлопець просто почав витягати з мене мої гроші і зв’язки заради досягнення власних цілей. Зрозуміла це я не відразу, але вдячна своїй матері за те, що вчасно змогла від нього позбутися. Не знаю що з ним зараз, але сподіваюся нічого хорошого точно.

Я на власному досвіді зрозуміла, що такі люди не міняються і ніколи не зміняться. І мені не хочеться сидіти склавши руки, коли життя мого брата під прицілом. Він у мене людина чутлива і не зможе пережити такого випробовування. Більш того, якщо вона йому почне змінювати, то це остаточно вб’є в ньому довіру до жінок. Раніше вже був невдалий досвід стосунків, після яких він відновлювався близько чотирьох років.

Якщо ж говорити про те, як на все це реагує мій брат, то коротко – негативно. Він каже, що ми дуже багато наговорюємо і насправді його дружина не така. Згадую себе і розумію, що говорила те ж саме про свого хлопця. Весело дивитися, як любов робить людей сліпими, і вони навіть не хочуть дивитися об’єктивно істині в очі. І його навіть не переконують наші докази, які максимально об’єктивно показують недоліки його обраниці. Йому просто не хочеться виходити з тієї ілюзії, в яку він себе загнав. Я не можу його в цьому звинувачувати, так само як і кинути. Мій обов’язок, як його сестри, підтримати його в настільки непростій ситуації.

Радує хоча б те, що його дружина не дуже нам заважає. Мабуть в глибині душі вона розуміє своє становище і те, що ми праві. Тому будь-який її писк буде нами перерваний. Аргументів у нас в рази більше, ніж у неї. І це добре, що вона нам не заважає. В іншому випадку переконати брата в її непотрібності в його житті було б в рази важче. Сподіваюся, що скоро нам вдасться його переконати.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page