fbpx

Через деякий час по роботі мене відправили у відрядження. Я був відсутній тиждень і весь цей час не міг додзвонитися до Олени. За цей короткий термін вона пообіцяла вирішити всі негаразди, а головне розібратися з розлученням. Але її телефон мовчав. Я покинув роботу і примчав додому

У житті зі мною сталася дуже неприємна ситуація. Чесно кажучи, я досі перебуваю в розгубленості і не знаю, що робити.

Я працюю програмістом в офісі і часто ходжу на обід у місцеву їдальню. Хоча багато хто віддає перевагу невеликому кафе поблизу. І ось, вкотре я спустився поверхом нижче пообідати. Сюди ж прийшли дівчата з турфірми. Я помітив гарну блондинку за окремим столиком і підсів до неї. Ми розмовляли і до мого розчарування виявилося, що вона одружена. Але все ж таки я запропонував їй зустрінеться ще раз. І вже наступного дня ми вечеряли в розкішному ресторані. У нас зав’язалися стосунки, і ми стали зустрічатися.

Олена зізналася, що з чоловіком у них не все гладко і вона подумує розлучитися з ним. Я вирішив, що це мій шанс і допоміг їй подати заяву на розлучення. Того ж вечора Олена зібрала речі і переїхала до мене. Я був щасливий, адже вже встиг закохатися в дівчину та розраховував на тривалі стосунки а згодом і на шлюб. Через тиждень я взяв відпустку, і ми полетіли до Анталії. Ми добре провели час, а після приїзду додому виявилося, що Олена при надії. Моєї радості не було межі, я стану батьком!

Через деякий час по роботі мене відправили у відрядження. Я був відсутній тиждень і весь цей час не міг додзвонитися до Олени. За цей короткий термін вона пообіцяла вирішити всі негаразди, а головне розібратися з розлученням. Але її телефон мовчав. Я покинув роботу і примчав додому. У квартирі я виявив порожні шафи та записку на столі. Зі словами, що між нами все закінчено і проханням її більше не шукати.

Я поїхав до її батьків. Вони ввічливо запросили мене в будинок і пояснили, що їхня дочка переїхала до Штатів, як і планувала. Мовляв, чоловік поїхав раніше, аби придбати будинок, а вона тут залишилась. Ні про яке розлучення і мови між ними не було. Мене ввічливо попросили забути все і зрозуміти, що це була тимчасова слабкість. Коли я запитав про те, хто стане татом дитини, вони посміхнулись і сказали, що я і так повинен усе зрозуміти, не маленький же.

Як тепер бути, я не розумію.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page