fbpx

Чоловік дає мені щопонеділка 1200 гривень, якщо треба більше: упроси, поясни, доведи. Неприємно. Це у всіх так?

Скільки грошей вам виділяє чоловік, саме, особисто на себе? Мій один такий економний? Не знаю, як бути, і як пояснити, що 1200 гривень – це просто копійки. Допоможіть – порадьте.

Починалося все дуже добре. Він дарував квіти і подарунки та виконував всі мої бажання. Правда, зустрічалися ми недовго – всього 2 місяці, а після я переїхала до нього, і ми почали жити разом. Зараз, він дає мені щопонеділка 1200 гривень. Якщо треба – може дати і побільше, але я повинна пояснити для чого і привести вагомі аргументи. Причому, витрати на перукаря, манікюр, косметолога, нову сумку – це взагалі не обговорюється – просто «ні». У магазин за продуктами ми ходимо разом, але вибирає і платить він. І, головне, на продукти не скупиться, бо любить поїсти смачно, а на мене шкодує. І каже, типу, що тобі не вистачає, холодильник битком? А навіщо мені його пивко і м’ясо, якщо я це не їм і не п’ю.

Я обурююся і намагаюся пояснити, що 1200 гривень в тиждень – це ну дуже мало. Ось, скажіть, що можна купити за 1200 гривень? Манікюр від 400 гривень починається, а про сумку чи кофтинку, я взагалі мовчу. Він каже, щоб я виходила на роботу, і сама заробляла на свої «забаганки». Але, якщо я вийду на роботу, хто буде займатися домом? Я, ж, виконую всю домашню роботу, а її – чимало. Завжди зустрічаю його з роботи смачною гарячою вечерею, всюди чисто і красиво. Коли я намагаюся це все йому пояснити, він говорить: це – твій вибір, і більше 1200 гривень в тиждень твоя робота не коштує. Ось, скажіть, хіба праця домробітниць так дешево оплачується? А я, між іншим, навіть, ліжко за ним заправляю, і шкарпетки його, розкидані, збираю.

Каже: підеш працювати, і, тоді, я буду тобі допомагати і частину домашньої роботи буду робити сам. Але я не хочу. Який у цьому сенс? Я буду приходити замучена і втомлена, і навіщо мені тоді манікюр? Та й що чоловік може зробити добре з жіночої роботи? Та й навіщо чоловікові стояти біля плити і заправляти ліжко, якщо у нього є жінка? Але, як йому донести, що жінка – це не тільки домогосподарка, а й – людина? І, щоб мати гарний вигляд і бути завжди в настрої, мені потрібна не робота, а гроші. Сам же обертається на доглянутих і красивих дівчаток. А я ж можу бути ще кращою, просто в красу треба вкладатися матеріально. Ось як йому пояснити такі прості речі?

В іншому – він дуже хороший, і я його дуже кохаю. У нього є колишня дружина і 2 дітей від першого шлюбу. Для них йому, чомусь, не шкода – він їм щомісяця дає гроші. За місяць 6500 – чи не забагато? А мені, виходить, 4800 в місяць, чому так? Як його переконати, що і мені потрібні кишенькові гроші? Що тепер я – його дружина і він повинен давати гроші мені, а не якісь чужій тітці.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page