fbpx

Чоловік хоч і довіряє моїм снам, але тут вперся, що треба продати, бо ми маємо дати завдаток на новобудову. Ми тоді дуже сильно посварилися, бо наступні покупці не знайшлися скоро і ми пропустили той термін для завдатку на саме ту квартиру, яку ми планували придбати

Знаєте, мій тато оберігає мене з небес і я в тому впевнена.

Я серед тих дівчаток, яких тато любить. Мій тато мене не просто любив, а хотів мати саме дівчинку. Коли я народилася, то він так тішився, що всі чоловіки дивувалися, адже переважно так чекали на хлопчика.

Не скажу, що за все життя він на мене не сварився, було таке. Але тато дуже швидко відходив і знову ми спілкувалися так, як і раніше.

Тато пишався моїми оцінками, моїм ростом, моїм вмінням плавати:

– Плаває, як сокира, – говорив він.

А я була впевнена, що це я дуже вправна плавчиня.

Лиш роки по тому я зрозуміла, що тато так з мене жартував, але від того в моєму серці не стало якось образливо, бо його й такий жарт був добрим до мене.

Так само сильно тато любив і мою донечку. Скажу більше – він її страшенно балував і наказував:

– Не говори мамі, що ми їли морозиво замість обіду, бо вона сваритися буде.

Малеча клялася, що нічого не розкаже, але вартувало мені лише прийти з роботи, як вона одразу ж випалювала:

– А дідусь мені купив морозиво!

Тато робив вигляд, що страшенно розкаюється і грозився, що ніколи їй більше не купить ніякого солодкого.

Але на наступний день все повторювалося.

Мама моя не була настільки чутлива до дитячих маніпуляцій, тому тато піддавався за двох.

Його раптова хвороба нас усіх просто вразила. Ми кинулися до лікування, але вже було надто пізно.

Хоч я тепер і рідко буваю у тата на могилі, але переконана, що тато мене оберігає й до цих пір.

Справа в тому, що він мені сниться, коли має відбутися, щось для мене важливе, ніби попереджає, що я маю бути обережна.

Це я тепер знаю, що маю бути обережна, але першого разу, коли тато наснився мені, що він стоїть на вулиці і просто тупцює і нікуди не йде, то я просто пропустила.

Тоді подзвонила мамі і сказала, що тато мені снився. І все.

Ми тоді їхали з чоловіком до його батьків і я зовсім не хвилювалася. Ми їхали невеликим бусом і що ви думаєте?

Я така спокійна. Дивлюся в вікно, як гульк – повз мене пролітає колесо!

За мить бус зупиняється і всі не розуміють, що сталося. Далі водій попросив вийти з машини, бо колесо просто відірвалося і бус їхати далі не зможе.

Ми тоді дочекалися іншого, який нас доправив до місця, але я одразу згадала, що тато, коли снився, то стояв на місці і нікуди не йшов!

А якось він мені приснився, що прийшов до нас у квартиру і сидів собі на дивані. Саму розмову я не пам’ятаю, але, коли прокинулася, то відчула якийсь спокій.

А ми якраз запланували квартиру продавати і мали прийти покупці дивитися. Я вже одразу сказала чоловікові, що мені снився тато і ми цю квартиру не продамо цим людям.

Чоловік хоч і довіряє моїм снам, але тут вперся, що треба продати, бо ми маємо дати завдаток на новобудову. Ми тоді дуже сильно посварилися, бо наступні покупці не знайшлися скоро і ми пропустили той термін для завдатку на саме ту квартиру, яку ми планували придбати. Залишилися лише однокімнатні, а ми брати не хотіли.

І що ви думаєте? До цих пір той будинок не збудований! Забудовник хоч і популяризувався, як дуже надійний, але не погоджував з міською радою що і де буде будувати. Тобто, брав місце під якийсь торговий комплекс, а там будував висотки. А от в тому випадку, про який я розповідаю. Йому не вдалося «домовитися» і сотні людей втратили гроші.

Звичайно, що тато інколи сниться сумним, тоді я знаю, що треба поїхати на могилу до нього, бо там або помити треба пам’ятник або бур’ян виріс.

Я вірю, що він мене оберігає і всю нашу родину.

You cannot copy content of this page