fbpx

Чоловік хоче, щоб я ходила вдома нафарбованою, а я хочу розслабитися. Що робити?

Два роки тому вийшла заміж, і як будь-яка молода дружина, для якої сімейного життя в новинку, намагалася звити затишне сімейне гніздечко. Купувала гарний посуд, штори, готувала складні страви, запалювала свічки і все таке інше. Чоловіка зустрічала завжди при параді – з макіяжем і парфумами.

Потім мені вся ця справа набридла, а коли влаштувалася на нову роботу, і часу перестало вистачати.

Приходжу додому втомлена, сили залишаються тільки на те, щоб прийняти душ і на швидку руку щось приготувати. На вихідних, якщо ми нікуди не йдемо і не чекаємо гостей, можу весь день проходити в піжамі і з пучком на голові. Але його це, виявилося, не влаштовує, і те, що вдома я хочу відпочити від ненависних каблуків і офісного дрес-коду і просто розслабитися, йому в голову не приходить.

Яка до біса косметика, якщо очі болять від комп’ютера і хочеться скоріше змити туш і намазатися кремчиком? До того ж, мені всього лише 28 років і я і без макіяжу виглядаю цілком собі нічого.

До речі, ніяк не можу привчити чоловіка голитися на ніч. Його не хвилює, що відростила за день щетина колеться і викликає у мене почервоніння. Йому лінь голитися два рази на день, але при цьому він докоряє мені, в тому що я обабився і перетворилася в нечупару.

Ось так і живемо – кожен гне свою лінію і не збирається поступатися. А це у нас ще немає дитини, з появою якої проблем в сім’ї точно додасться. Загалом, мені категорично не подобається цей чоловічий підхід і панські замашки, з якими я ніяк не можу впоратися. Може, ви мені дасте пораду, як побудувати в родині рівноправні і поважні стосунки?

Поліна, 28 років

Фото – ілюстративне.

You cannot copy content of this page