fbpx

Чоловік йшов додому з роботи і мимоволі зауважив, що троє його дітей у дворі біля будинку – і досі в піжамах! Вони гралися в грязюці з порожніми коробками від їжі і скрізь валялося сміття. Двері автомобіля дружини була відкриті, як і вхідні двері дому

Собаки ніде не було. У передпокої було ще більше хаосу. Лампа виключена і біля однієї зі стін лежали зім’яті ковдри.

У вітальні працював телевізор на повну гучність і в кімнаті було повно іграшок та одягу. У раковині повно брудних тарілок і каструль, залишки сніданку лежали на столі, двері холодильника відкриті навстіж, корм для собак валявся на підлозі, бите скло лежало під столом і невелика купа піску була біля дверей.

Чоловік поспішив на гору по сходах, крокуючи через іграшки і великі купи одягу, в пошуках своєї дружини. Він боявся, що вона занедужала чи щось трапилося гірше. Він побачив на підлозі воду, що витікала з дверей ванної. Коли він подивився в ванну, то побачив безлад: вологі рушники, мило і піна, і багато іграшок, розкиданих на підлозі. Метри туалетного паперу лежали в купі і зубна паста була розмазана по стінах і дзеркалах.

Він поспішив в спальню. Там він побачив, що його дружина, згорнувшись калачиком, лежала в ліжку. Вона була в піжамі і читала книгу. Вона подивилася на нього і посміхнулася. Потім запитала, як минув його день.

Він виглядав збентеженим і запитав:

– Що тут сталося?

Вона знову посміхнулася і сказала:

– Ти щодня після роботи питаєш мене, що я робила сьогодні?

– Так? -сказав чоловік з недовірою.

Дружина відповіла:

– Так ось – сьогодні я нічого не робила!

З мережі.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page