fbpx

Чоловік півроку запевняв, що йому підвищили зарплату, а сам взяв кредит

Влітку чоловік купив нову машину, про яку давно мріяв і продзижчав мені всі вуха. Вона для нас була зовсім не по кишені, але він мене запевнив, що перейшов на іншу посаду і тепер отримує набагато більше. Я зраділа – нарешті ми зможемо зробити ремонт в квартирі, який вже давно напрошувався. Але чоловік сприйняв цю ідею без ентузіазму, що я просто списала на чоловічу лінь.

Ну, влітку і так було чим займатися – дача, пікніки з друзями, з’їздили до батьків відпочити з дитиною.

Місяць тому я знову підняла цю тему – каналізаційні труби вже зовсім старі, треба терміново міняти, поки не затопили сусідів. І тут з’ясовується, що ніяку зарплату чоловікові не підняли, а гроші на машину він взяв в кредит.

Я так здивувалася – мало того, що він мене самим обманув, так ще й підвів, тому що я пообіцяла дитині на новий рік купити відеокамеру.

І що мені йому тепер сказати – що наш тато навішав мамі локшини, щоб купити собі дорогу машинку?

Зрозуміло, я так батька в його очах не опущу, хоча, якщо чесно, він того заслуговує. Доведеться самій влазити в борги, щоб не засмучувати дитину, а потім затягувати паски і найближчими місяцями жити в режимі повної економії. Ось такий «веселий» сюрприз під Новий рік підніс нам наш любий тато !!! Сподіваюся, у вас сім’ях все інакше?

Олена, 37 років.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page