fbpx

Чоловік привів в квартиру іншу жінку. Вірніше навіть не привів, а заніс її на руках. Руда, впевнена в собі, з яскравими, майже м’ятними очима

Звичайно, їй же раз плюнути, щоб вселити чоловікові жалість, а вже коли вона зворушливо притулилася щокою до його підборіддя, то він і зовсім відчув себе лицарем.

Неймовірно молода… Скільки їй там на людський вік? Явно не більше 18 років – тут ще підключилися і батьківські почуття. Словом, у бідного чоловіка просто не було шансу ухилитися від гачка і кішка впевнено вхопила його м’якими лапами.

– Якось так…

Дружина, зробивши хитромудрий фінт зап’ястям, дозволила «дівчині» залишитися.

Ох, скільки разів вона потім пошкодувала про це! І справа не в тому, що характери не зійшлися – якраз вони і виявилися  практично однаковими.

Норовлива, непоступлива, така, що дивиться нібито зверху вниз – кішка немов недолюблювала господиню, або й гірще. Вона любила тільки свого «лицаря» і не підпускала до нього нікого.

Свого господаря кішка обожнювала! Пісні – йому, гратися – тільки з ним. Ну, а спати, звісно – тільки поруч, відгороджуючи дружину від нього пухнастою спинкою і обов’язково відсуваючи лапою.

Спльовуючи прилиплий до губ підшерсток, дружина прибирала кішку, але вона завжди поверталася, з ще більшою нахабністю влаштовуючись між ними. А тому що, це її місце! А ця жінка тут 120% зайва і повинна вже це зрозуміти сама, натякати вже набридло!

А одного разу вони почубилися. Почубилися дві жінки, що ледь терплять одна одну на одній території. Господиня зрушила кішку ногою, тому що нічого загороджувати в коридорі дорогу. Кішка стала проти, тому що нічого чіпати її ногою! І почалося…

Вони шипіли і замахувались одна на одну – хто лапою, а хто рукою. А потім пішли в рукопашну! В результаті одна бинтувала ногу, а друга оплакувала втрачений вус і некрасиво обламаний кіготь.

Лицар же накивав п’ятами в туалет і тримав там облогу довго, поки заряд в телефоні не скінчився. Але він сам, сам того не підозрюючи, став приводом для їх примирення.

Ювілей підприємства. Корпоратив. Звичайно ж, він затримався… А вони чекали. Дружина смикалася від кожного звуку і кидалася до дверей.

В голові виникали образи молоденьких секретарок, що заманюють її коханого. Або жінок старшого віку, що кидають йому під ноги каструлі з гарячим борщем. Або вже зовсім літніх, що обсипають чоловіка купюрами.

Кішка теж хвилювалася, Втиснулась мордочкою в двері. Господар ніколи ще так пізно не повертався. Вона вже давно повинна лежати на дивані, зручно вмостившись на згині ліктя і муркотіти «рятівникові» свою пісню.

Кішка голосно м’явкнула і почала дряпати двері лапою. Вона не витримала напруги першою..

– Ну чого ти галасуєш? Він тебе не почує…

Кішка покірно дозволила взяти себе на руки і на її здивування, згин ліктя господині виявився такий же зручний. Разом їм стало легше, разом не так тяжко чекати. Та й погані думки немов би випарувалися – пригорнувшись одна до одної, жінкам стало легше, адже гіркота очікування розлилася на двох.

Він повернувся під ранок. Веселий, задоволений і трішечки винуватий. Дві пари очей – блакитні і м’ятні, пропалювали його наскрізь, не залишаючи вільного місця.

– Дівчааааатка…

Протягнув він і впав на ліжко. Спати хотілося нестерпно. Затухаючий погляд встиг тільки схопити дві прямі спини, що віддаляються на кухню. Дві спини, що демонструють втому, обурення і злість, що рветься назовні.

Бідолашний, він швидко заснув, не здогадуючись, що зі звання лицаря впав в касту дичини. Зараз шатенка з руденькою перекусять, відпочинуть скромненько на дивані, а потім відбудеться велике єднання.

Два народи квартири об’єднаються і цілий рік (ніяк не менше) будуть полювати на нього і пригадувати чоловічому племені той злощасний корпоратив!

Автор: Сеbepinka.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page