fbpx

Чоловік скасував весілля з дівчиною, коли побачив її старі сімейні фото

28-річна Світлана збиралася заміж. Вдруге. Тільки нинішній обранець був надійним і турботливим, не рівня скандалістові Сергію, з яким вона зв’язалася по молодості. Від першого чоловіка у неї залишилося двоє дітей, дворічна Марічка і шестирічний син Володька.

Після важкого розлучення Світлана довго приходила в себе і вже думала, що ніколи не зважиться на другий шлюб. Повертаючись додому на автобусі, жінка везла важкий пакет з продуктами. Прямо на виході одна з ручок відірвалася і на підлогу посипався весь вміст. Тут же підлетів незнайомий хлопець, допоміг все зібрати і донести до будинку. Познайомилися, розговорилися. Роман працював на тому ж підприємстві, що і Світлана. «Треба ж, я там майже всіх знаю, а таку красуню не зустрічав», – дивувався він.

Через три місяці Роман зробив Світлані пропозицію. Закохався без пам’яті, як хлопчисько. Та й та розтанула. Рома допомагав з діточками, зробив невеличкий ремонт, купив дачну ділянку. Все, як у людей.

Напередодні весілля він забіг до Світлани, щоб забрати свій костюм і обговорити всі деталі завтрашнього торжества. Коли наречена вийшла з кімнати, він побачив на журнальному столі старенький фотоальбом. З цікавості почав гортати вигорілі від часу знімки.

Повернувшись в кімнату, Світла не впізнала Романа. Він насупився, змінився на обличчі. «Хто це?», – вказав він пальцем на якогось хлопця на фото.

«Це Сергій, мій колишній чоловік», – відповіла вона.

На фотокартці в обнімку стояли два товариша: один з них був Роман, а інший – його шкільний товариш Сергій. «Чому ти мені не сказала? І прізвище у тебе не за чоловіком … », – схопився за голову Роман. Виявилося, що Сергій сильно підставив його. У 11 класі він обікрав магазин, а звалив все на Романа, злякався. Через нього Роман тоді мало не сів у в’язницю.

«Я не можу виховувати дітей свого заклятого ворога. Пробач», – сказав Роман і грюкнув дверима.

На прасувальній дошці залишився лежати весільний костюм, а Світлана всю ніч проплакала. Наречений не брав слухавку і так і не передзвонив сам. Просто зник. Молода жінка довго переживала через весілля яке зірвалася в останню мить і недолугого колишнього чоловіка, який і після розлучення зумів насолити колишній дружині.

You cannot copy content of this page