fbpx

Чоловік з мамою на “Ви”, як вона сказала, так і буде, тобто квартиру відвойовувати ми не збираємося. Будемо жити на відшибі. Але найстрашніше – інше. Я запропонувала чоловікові не брати ту квартиру, а взяти свою на виплату і купити, можливо, трохи меншу, але в нашому районі, на що почула тверде ні

Моя свекруха дуже владна і заможна жінка. У неї свій бізнес, давно розлучена, тому що, на її думку, вона тягнула на собі свекра, а такий чоловік їй не потрібен. Прожили 19 років, ну-ну.

Живемо ми з чоловіком і дітьми в сусідньому від неї будинку. Так вирішила сама свекруха, коли купувала цю квартиру – всі поруч, всі під боком. Деякі моменти в спілкуванні мене, звичайно, напружують, але в наше життя вона особливо не лізе – дуже зайнята.

У нас хороший район, зручна інфраструктура. Старший син ходить в школу в 10 хвилинах ходьби, а молодшому до дитячого садка всього 15 хвилин – дуже зручно. Плюс поруч дитяча поліклініка і великий супермаркет.

Але ось є одна проблема, і не просто проблема, а ПРОБЛЕМИЩЕ! Свекруха вирішила продати нашу квартиру і вкластися в свій бізнес. А нам купити квартиру на околиці міста, до якої хіба що на оленях їхати. Це просто вибило мене з колії, ми залежимо від свекрухи просто по вуха.

Чоловік з мамою на “Ви”, як вона сказала, так і буде, тобто квартиру відвойовувати ми не збираємося. Будемо жити на відшибі. Але найстрашніше – інше. Я запропонувала чоловікові не брати ту квартиру, а взяти свою на виплату і купити, можливо, трохи меншу, але в нашому районі, на що почула тверде ні – “іпотека – це не наш варіант.

Я не уявляю як мені бути, я просто змушена їхати жити на відшибі і везти туди дітей, тільки тому що свекруха хоче продати квартиру, а чоловік проти іпотеки. Я знаю, що там всього 2 школи і 2 дитячих садки, і то не особливо хороші. Я нічого не можу зробити, вже тиждень не можу перестати думати про це. Свекруха каже, що це все мої вигадка, а чоловік зовсім не звертає увагу.

Фото – ілюстративне.

You cannot copy content of this page