fbpx

Чоловік забрав машину, куплену в шлюбі, а коли мене з дітьми не було вдома – поїхала до батьків на вихідні – він виніс з квартири майже все, крім зовсім великогабаритних речей. На жаль, я не встигла поміняти замки

За вісім років шлюбу ми стали володарями іпотечної двокімнатки і двох доньок. Причому двокімнатну ми багато в чому подужали за рахунок продажу моєї однокімнатної, ще дошлюбної – спадок від моєї бабусі. В останні два роки спільного життя у чоловіка почалися серйозні проблеми в бізнесі, в результаті все полетіло шкереберть, кредити, банкрутство та інші принади. На цьому тлі благовірний, мабуть, вирішив відволіктися і завів собі любаску. Коли я про все дізналася, то запропонував розлучитися, я не тримала його. Найцікавіше почалося в процесі.

Іпотека накрилася мідним тазом, тому що у нього грошей немає, а моїх не вистачає. Тому він переїжджає до своєї нової мадам, ну а я з дітьми можу пожити у своїх батьків, його це мало хвилює тепер, раз ми розходимося. На питання про мою квартиру, яку я вклала в цю іпотеку, заявив, що вважає свою частину сплаченою, так як за час декретів він один працював і нас всіх забезпечував. Загалом, з цієї ями я вибралася тільки завдяки допомозі всіх своїх родичів, які допомогли виплатити залишок боргу за житло і заплатили ще і йому, щоб він відмовився від своєї частки. Тому що інакше, на його думку, виходить нечесно.

Гаразд, але при цьому він забрав машину, куплену в шлюбі, а коли мене з дітьми не було вдома – поїхала до батьків на вихідні – він виніс з квартири майже все, крім зовсім великогабаритних речей. На жаль, я не встигла поміняти замки. Коли повернулася (добре хоч дочки залишилися у батьків ночувати), обімліла.

Забрав телевізор, комп’ютери і мій ноутбук, пилосос, мікрохвильову піч, фен, навіть міксер і праску, якими взагалі ніколи не користувався! Не погребував навіть новими сковорідками. Найбезглуздіше – потягнув і мій епілятор, досі не розумію навіщо.

Найприкріше за доньок. Не розумію, що в голові у чоловіка, який забрав велосипед дівчаток, штучну ялинку і новорічні іграшки. Подзвонила йому, запитала, навіщо він це зробив. Він відповів, що все це було куплено на його гроші, так як я постійно сиділа в декретах і нічого не робила (насправді, з обох декретів я вийшла на роботу достроково). А на велосипеді доньки будуть у нього кататися, коли в гості прийдуть. Тому що у його нової жінки теж є дівчинка, їй теж хочеться. І взагалі ці речі – компенсація за зіпсовані нерви.

Можна по-різному сприймати колишню дружину, але як же самоповага? Хоча йому, мабуть, не соромно. До речі, на дітей він нічого не платить, він офіційно безробітний.

Фото – ілюстративне

You cannot copy content of this page