fbpx

Данило зібрав всі речі дружини і показав на двері. Жили молодята в його квартирі і спільного майна у них не було. Потім Данило подав на розлучення і шлюб на тому й завершився. А майже через рік Данило дізнався, що його колишня дружина Яна має дитину, яку чомусь записали на його фамілію

Мій новий знайомий в один чудовий день прокинувся батьком. Спочатку він був вельми здивований, а потім – запевняв, що не має до цієї дитини ніякого відношення.

Данило і Яна одружилися кілька років тому. Данило ретельно підходив до вибору обраниці. У нього було кілька критеріїв: дівчина повинна була мати вищу освіту, вміти готувати, мати постійну роботу, вона повинна бути його ровесницею. Також дівчина повинна була бути симпатичною, йому не обов’язково потрібна була красуня, але його пара обов’язково повинна була стежити за собою.

Сам Данило в свої 34 вже був заступником директора на одному великому технічному підприємстві. Пристойно заробляв, вже мав квартиру і машину, міг похвалитися фігурою і симпатичним обличчям. І найголовніше – був готовий до сім’ї і дітей.

Друзі познайомили Данила з Яною. Ефектна дівчина відразу вразила чоловіка. Вона була дуже красива, струнка, як і Данило займала високу посаду в одній великій компанії. Смачно готувала, займалася спортом і була його ровесницею. Чоловік закохався в дівчину без пам’яті. Йому навіть здавалося, що в ній немає недоліків. Через півроку відносин Данило зробив Яні пропозицію. Вони зіграли красиве весілля, з’їздили у весільну подорож і почали замислюватися про дітей.

Але виявилося, що Яна мала деякі стосунки з колишнім хлопцем. Спочатку Данило знайшов їх миле листування в соціальних мережах. Потім друзі натякнули що бачили Яну в кафе з якимось молодим чоловіком. А потім і зовсім колишній хлопець Яни написав Данилу, що вони з Яною знову разом і вона просто не має сил зізнатися у всьому своєму чоловікові.

Данило не став мовчати, і тільки запитав дружину:

— Було?

— Було, – відповіла Яна.

Тоді Данило зібрав всі речі дружини і показав на двері. Жили молодята в його квартирі і спільного майна у них не було. Потім Данило подав на розлучення і шлюб на тому й завершився. А майже через рік Данило дізнався, що його колишня дружина Яна має дитину, яку чомусь записали на його фамілію.

Він впевнений, що дитина не його, адже вона не була йому вірна. Коли у Данила з’явилися підозри в зраді дружини він до неї не наближався. Тому він звичайно не готовий утримувати чужу дитину.

Зараз він приходить до тями, консультується з юристами і намагається оскаржити батьківство. У свою чергу Яна наполягає, що не зраджувала чоловікові і дитина від нього. Вона дізналася про свій стан, коли Данило показав їй на двері. І нічого не говорила, тому що була ображена на нього.

Як ви думаєте, хто з них каже не правду – Данило, чи Яна?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page