fbpx

Даремно Ви не просите допомоги у свого Ангела Хоронителя! Ось як це робити правильно

Даремно Ви не просите допомоги у свого Ангела Хоронителя! Йому можна набридати постійно, як улюбленому святому, як найближчому другу:

“Допоможи мені будь ласка! Допоможи, Милостивий і пресвітлий Ангели, – зробити мені цю роботу, яку так робити не хочеться; допоможи – донести цей непосильний тягар; допоможи: не подумати! не сказати! не зробити! – поганого…” І так – в усіх випадках життя.

Багато хто каже я самотній, немає у мене справжніх друзів. Таким чином ми ображаємо свого Ангела Хоронителя. Скільки будеш жити, кращого друга не знайдеш.

Хвилюєшся, наприклад, про своїх невіруючих близьких – молися їх Ангелам щоб вони привели їх до віри.

“Розмова з Ангелом-Хранителем”

Використовуючи вищезгадані поради ви легко зможете познайомитеся зі своїм Ангелом-Хранителем і поговорити з ним, налагодити комунікацію, задати запитання, дізнатися у нього своє призначення, попросити його допомоги і захисту. Це прояснить ваші думки і цілі, напрямки розвитку і бажання змін.

Спочатку візьміть за основу свої бажання – чого ви думаєте досягти або що хочете змінити в своєму житті. Подумайте про що Ви хочете запитати або що попросити у свого Ангела-Хранителя.

Ви зможете запитати у Ангела – чи на правильному Ви шляху, що змінити Вам у своєму виборі, русі, напрямку і в цілому в житті (наприклад, ви хочете реалізувати себе в якійсь справі, створити сім’ю або досягти певного рівня доходів).

Ви зможете побачити свого Ангела-Хранителя (або Ангелів, їх може бути кілька), поговорити з ними, відчути їхню підтримку і реально відчути дивовижну допомогу ваших Ангелів! Радійте цим зустрічам і обов’язково дякуйте за допомогу, любов, благословення!

Повертайтеся і запишіть собі, що Ви зрозуміли з розмови з Ангелом, чи дізналися Ви своє призначення, чи побачили нові можливості для своєї самореалізації і досягнення бажаного в своєму житті результату.

Читайте також: Як приготувати цвітну капусту так щоб всі ахнули

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page