fbpx

Дбайлива мама могла супроводжувати Іллю з дружиною до кінотеатру. Їй нічого не варто було сісти поряд із сином і тримати його за руку. Ілля приймав це як належне. Так і ходила вона з ними на побачення до театру, кафе, до парку. Залишити маму ніяк не можна, вона сама і нудьгує

Свекруха нарешті знайшла своє довгоочікуване сімейне щастя. З весілля минуло мало часу. Місяць чи два. Зустрічалися вони мало, вирішили з весіллям не зволікати. Олександра Михайлівна – жінка вже не молода.

Ілля був її улюбленим сином. Мама дбала про нього, варила смачні обіди, носила їх йому під офіс, або додому. І він тепер був єдиною людиною, яка не раділа шлюбу матері. До куховарства дружини він звикати не хотів, їв з самого початку тільки те, що приготували дбайливі мамині руки. Якщо потім залишалося місце і дружині дозволяв себе годувати. Свекруха без сорому могла прийти в будинок і встановлювати там свої порядки.

Поки Ілля з дружиною добиралися пробками, Олександра Михайлівна господарювала у них у квартирі. Виховувала дитину, кип’ятила білі речі, переставляла місцями посуд, та складала одяг у шафах так, як їй було те зручно.

Справи були ще гірші з усамітненням. Дбайлива мама могла супроводжувати Іллю з дружиною до кінотеатру. Їй нічого не варто було сісти поряд із сином і тримати його за руку. Ілля приймав це як належне. Так і ходила вона з ними на побачення до театру, кафе, до парку. Залишити маму ніяк не можна, вона сама і нудьгує.

Радості невістки не було меж, коли вона дізналася, що Олександра Михайлівна почала зустрічатися з чоловіком. Того дня матуся не привезла їжу та не прийшла зовсім. Тепер їй було ким зайнятися. Невістка мало не танцювала від радості з того часу. Зайва напускна турбота залишилася у минулому.

Ілля навпаки був без настрою і ревнував. Міг приїхати кілька разів на день додому до матері. Залицяльника він не тільки не прийняв, але й всіляко давав зрозуміти, що той зайвий у їхньому домі. Одного разу навіть влаштував концерт з літаючим посудом і слізьми. Але мама несподівано виставила сина за двері. Нічого поганого про коханого вона й чути не хотіла.

Здавалося, що мине час і Ілля забуде про все і заспокоївся. Але як виявилося взагалі він просто причаївся. Чоловік довго думав і вигадав наступний план. Він знав, що сестра має запасний ключ від квартири матері. Його вона забрати не встигла. Одного дня Ілля перестав метатися по дому. Встав, зібрався, одягнувся і повідомив дружині, що поїде до сестри робити копію ключів від квартири матері.

Залишати все так, як є він не має наміру. Тепер свекруха буде кілька разів на день бачити свого улюбленого сина. Можливо, тоді вона відчує, що відчувала під час таких візитів невістка.

Як не намагалась спинити Іллю дружина – не змогла. Схоже, що тому вона не так важлитва і потрібна, як матуся. Чи довго ще протримається її шлюб жінка сказати не могла. Але те, що і свекруха в парі не житиме довго – розуміла ясно.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page