fbpx

Діти були в таборі, а мама вирішила мені допомогти: продала корову і купила мені путівку у один із найкращих санаторіїв. Коли ж мій чоловік дізнався, що я відпочиваю одна, він був сам не свій від обурення. Але мені вже було все одно

Мене звуть Валентина і у мене була хороша сім’я. Чоловік, який мене любить, двоє прекрасних дітей, хороший будинок, хороша робота, всі атрибути щасливого життя. Але ніхто не здогадується, скільки ночей я проплакала, скільки всього мені доводиться терпіти від свого чоловіка і свекрухи.

Кожної весни мій чоловік їздив відпочивати за путівкою один, без мене і дітей. І як не дивно це свекруха купує йому путівку. Коли я сказала їй, що її син уже має сім’ю, і їздити відпочивати потрібно всією сім’єю, то вона мені сказала:

– Це моє рішення, і мої гроші, мій син повинен відпочивати від дружини, дітей. І міняти свого рішення не буду, це просто твої ревнощі.

Відтак чоловік їздив сам відпочивати, а я їхала відпочивати до мами в село. Одного разу я випадково побачила, фото чоловіка з якоюсь жінкою, взаємини там були точно не дружні. Тоді я зрозуміла, що чоловік мені, на курорті, зраджує, і пора змінювати своє ставлення до життя, інакше, я так і буду сидіти і плакати ночами.

Діти були в таборі, а мама вирішила мені допомогти: продала корову і купила мені путівку у один із найкращих санаторіїв.

Коли ж мій чоловік дізнався, що я відпочиваю одна, він був сам не свій від обурення. Але мені вже було все одно. Я подала на розлучення. Ви знаєте, я його дуже любила, але щось у мені змінилось назавжди. Надія на те, що він зрозуміє, яку прекрасну дружину він має і яка ж у нього хороша родина – згасла.

Він пішов, але казав, що прийде час, і я пошкодую про своє рішення. Вже минуло 3 роки. Жодного дня я не пошкодувала про своє рішення. Так, фінансово було важко, але ми впоралися.

Колишній не хоче спілкуватись з дітьми. Для нього ми в минулому. Він так і живе зі своєю мамою – шукає ідеал.

Бережіть те, що маєте! Втратити легко, а знайти важко.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page