fbpx

Дівчина прийшла знайомитися з бойфрендом сестри, але, побачивши його, вона зрозуміла: їхнім стосункам кінець. І це її вина

Під час родинної вечері дівчина повинна була познайомитися з хлопцем сестри, але, побачивши бойфренда наживо, вона зрозуміла: їхні стосунки приречені. І людиною що призвела до любовної драми стала вона сама.

Користувачка сайту Reddit під ніком Throwrayoungerthan розповіла, як зруйнувала відносини своєї сестри в одну мить через свою вечірку з нагоди підвищення.

“Перед карантином я отримала підвищення по роботі і відправилася святкувати в бар з друзями. Я не дуже спонтанна людина, але в ту ніч я трохи сказилася, напилася, танцювала і закінчила все тим, що цiлувалася з якимось хлопцем. Але це не стало проблемою, хіба що приводом для жартів друзів на наступний ранок”.

Історія забулася, проте їй було призначено спливти під час сімейної вечері, на якій сестра повинна була познайомити свого хлопця з батьками.

“Моя сестра дуже обережна в тому, щоб приводити своїх бойфрендів в дім. Але вона дійсно була в захваті від цього хлопця. За її словами, він милий, уважний, служить в армії, і так далі”.

Однак як тільки хлопець увійшов в будинок, дівчина зрозуміла: це той самий незнайомець з бару, з яким вона цiлувалася на вечірці з нагоди підвищення.

Проте, з того моменту пройшло багато часу, а дівчина не знала, як довго вони зустрічаються, тому вирішила, що познайомилися вони після цієї вечірки. Дівчина вирішила промовчати про своє знайомство з хлопцем, але не вийшло.

“Потім тато запитує, скільки вони вже разом, і сестра каже, що півтора роки. Так що так, він зустрічався з моєю сестрою, коли ми були в барі. Тут вже я кидаю цього чувака під автобус і викриваю його. Моя сестра розгубилася, а батько був менш ніж задоволений. Якщо врахувати хоча б той факт, що я п’янa цiлувалася з незнайомцем. Ніч закінчується тим, що вони розходяться на очах у всіх, і він вилітає з дому, залишивши мою сестру плакати”.

Однак незабаром автор поста зіткнулася з Хейтом в свою сторону від знайомих сім’ї. Люди стали пускати чутки про те, що вона п’янa цiлувала хлопця своєї сестри, намагаючись його вкрасти. Тоді дівчина написала викриття хлопця в соцмережах, через що весь гнів оточуючих обрушився на хлопця.

“Кілька родичів сказали мені, що я перегнула палицю і мені слід було все тримати в таємниці. Але вони не говорили цього, коли пліткували про те, як я намагалася вкрасти бойфренда сестри”.

Дівчина додала, що сестра злилася якийсь час, але незабаром пробачила сестру, усвідомивши, що мерзотником виявився її хлопець. Проте, автор посту не впевнена, що вчинила правильно, викривши невірного бойфренда в соцмережах. Однак реддітори майже одностайні – хлопець отримав по заслугах.

Він той, у кого була дівчина, але цiлувався з випадковою незнайомкою, яка виявилася сестрою його подруги. Ти очищаєш повітря і розкриваєш правду. А він просто засмучений, що люди тепер знають, що він собою являє. Карма завжди повертається.

Якби цього не сталося з кимось, хто знав сестру автора поста і був досить чесний, щоб заявити про це, то вона могла б вийти заміж за цього чувака і в кінцевому підсумку почути про один з його романів, будучи вагітною.

Багатьох також захопила ступінь довіри між сестрами. Адже найчастіше в подібних ситуаціях обдуреним партнерам складно правильно оцінити ситуацію.

You cannot copy content of this page