fbpx

Дізналася, що у брата є дитина поза шлюбом. Чи варто розповідати про це його дружині?

Хочу поділитися з Вами своєю історією і послухати поради.

Ми з братом завжди були в близьких стосунках, незважаючи на різницю у віці в 6 років (він старший). Зараз він одружений вдруге. У першому шлюбі у нього є дочка. Але, з дружиною не склалося і вони розлучилися.

Через кілька років він одружився вдруге. Завжди мріяв про сина, але і в другому шлюбі у них з’явилася дочка.

Мені здавалося, що у нього в родині все добре і вони з дружиною навіть подумували про другу дитину – раптом хлопчик. Доньці зараз 2 роки. І днями, зовсім випадково я дізналася, що брат веде таємне життя. Зустріла його випадково в торговому центрі в дитячому магазині (зайшла вибрати подарунки племінниці на день народження). Він був там з якоюсь дівчиною і з малюком (хлопчик) близько року. Брат мене не помітив, я хотіла вже підійти до нього, але раптом почула як його супутниця віддала малюка брату на руки зі словами “тато тебе потримає поки я виберу костюмчик”. Підійти я, звичайно ж, не наважилася. Пішла, не купивши подарунок.

І ось уже кілька днів мене діймають сумніви – чи варто розповісти його дружині про те, що я бачила.

У нас з нею склалися досить хороші і теплі стосунки, знаю що чоловіка (мого брата) вона кохає і навіть не здогадується про обман. Але раптом, якщо розповім їй правду, вона не зможе його пробачити. В голові сумбур, і порадитися ні з ким”.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page