fbpx

До цих знаків Зодіаку гроші так і липнуть. Вони непомірно щедрі та феєрично марнотратні

Щедрість і марнотратство заважають успішним людям зробити своє фінансове становище стабільним. Джерело

Ми розповімо про 5 знаків Зодіаку, які завдяки своєму таланту і розуму могли б вже через пару років накопичити на квартиру або машину, але спoкуси, співчуття і благородство їм заважають.

Читайте також: Ці знаки Зодіаку бачать людей наскрізь! Їх не одуриш і не забалакаєш! Така інтуїція дарована тільки їм

Лев — царська щедрість

Леви не звикли економити: вони знають, як заробити гроші, але витрачають їх ще активніше. Не будуть чекати акцій і розпродажів, купуючи новинки сезону, які через пару місяців будуть у 2 рази дешевше. Якщо їм сподобалася річ, то готові віддати останні гроші, щоб її дістати.

Леви добре влаштовуються в житті: успішна кар’єра і додаткові доходи створюють стабільну матеріальну базу. Але Лев не любить обмежувати себе і економити, воліючи жити тут і зараз. Він щедрий друг, може запросто віддати речі або побутову техніку, якщо ними не користується, хоча міг би продати.

Риби віддадуть останнє

Чуйність і товариськість Риб робить їх об’єктом постійних прохань про допомогу серед друзів і знайомих. Вони марнотратні в грошах, силах і ідеях. Їм не шкода витрачених коштів, вони легко розлучаються з заробленим, впевнені, що не в грошах щастя.

Риби не будуть витрачати час на пошуки вигідної вартості на товар, з легкістю переплатять за послугу і залишать хороші чайові. Таке марнотратство не шкодить їм, але часто дратує більш економних партнерів.

Терези: «це всього лише гроші»

У філософії Терезів гроші займають далеко не перше місце. Цей мудрий знак піклується про свою духовність, моральність близьких людей. Навіть у фінансово складні часи він віддасть накопичені гроші на дрібницю, яка важлива іншій людині. Вони чарівники, які безоплатно дарують чудо. Терези не любить витрачати на себе, тому частіше усього в родині вони відмовляються від участі у розподілі бюджету.

Водолій — все за ідею!

Ідейність Водоліїв не перебільшена — їх марнотратство данина творчості і мистецтву може набувати величезні масштаби. Вони не шкодують грошей ні для себе, ні для оточуючих. Їх щедрість не безрозсудна, останнє не віддадуть, але якщо є зайві гроші, то легко витратять.

Щедрість Водоліїв вибіркова: вони допомагають тим, хто їм подобається, до кого відчувають теплі почуття. Збирати гроші їм складно, але якщо є конкретна мета, то готові поставити себе в жорсткі фінансові рамки заради здійснення мрії.

Близнюки то марнотратні, то жадні

Ставлення Близнюків до фінансів двоїсте. Вони можуть робити широкі щедрі жести, а потім, економлячи на всьому, збирати задуману суму. Марнотратства у Близнюках зазвичай трохи більше, ніж жадібності — їх легкий норов і відкритість сприяє недбалому відношенню до грошей.

Можна спробувати дисциплінувати себе: відмовляти в допомозі близьким, економити і позбавляти себе приємних дрібниць, але марнотратство — це не тільки втрата грошей, але і набуття нових друзів, вражень, можливостей. Щедрість до себе вбереже від депресій, краще витрачати гроші на маленькі радості, ніж на таблетки і психолога, що неминуче, якщо постійно працювати і обмежувати себе у всьому.

You cannot copy content of this page