fbpx

Донька «несерйозно» зустрічалася з чоловіком. Зять так розлютився, що виставив за двері, як їх тепер примирити не знаю

Моя донька рано вийшла заміж – в 18 років за 21-річного хлопця. До цього вони 2 роки зустрічалися, я не була проти, адже молода юнак – син хороших знайомих. Та я і сама свого часу заміж вискочила в 17 років…

Все у доньки складалося нормально. Оскільки зять був військовослужбовцем, то часто виїжджав у відрядження. Щоб не нудьгувати, донька проводила час з подругами то в клубі, то в різних кав’ярнях. Я не один раз спілкувалася з нею на цю тему, адже місто у нас невелике і чутки швидко поширюються – чоловік поїхав, а вона відразу гуляти. Але донька і слухати не хотіла мене: «А що я вдома буду сидіти цілий місяць як монашка?». Під час чергового походу вона познайомилася із заможним хлопцем, точніше чоловіком вдвічі старшим від неї. Їхнє спілкування розпочалося з невинної філіжанки кави, але пізніше переросло в постійні розмови по телефону і зустрічі.

– Мам, у нього грошей море, є своя компанія!

– Про що ти говориш? Ти заміжня!!! Припиняй це спілкування і так все місто на вухах!

– Мені начхати, що і хто говорить! Це ж несерйозно – так побачилися кілька разів, поспілкувалися.

– І тільки?

– Ми дорослі люди!? Ну з’їздила я до нього в гості кілька разів… До речі, мам, у нього така шикарна квартира! І ти думаєш, що Дімка мені в своїх відрядженнях вірний?

– Ти мені так спокійно про це розповідаєш? Взагалі з глузду з’їхала? Згадай, як ти просила дати дозвіл на ваше весілля з Дімою? І що в результаті?

– Та куди Дімка дінеться? Він не може без мене! До того ж ніхто мене за руку не спіймав! Він в ці чутки не повірить!

Безпечність доньки мене вразила! Але на мою думку, як і на думку інших, їй було начхати. Цього разу зять не пропустив чутки про гульки дружини повз вуха. Донька намагалася виправдатися, але хтось надіслав Дімі фото на телефон, де його дружина була в обіймах незнайомця. Донька не стала після цього ухилятися і звинуватила у всьому свого чоловіка – мовляв, не слід було так надовго їхати! Та й ще заявила, що він, теж їй невірний. Діма мовчки зібрав її речі і виставив за двері. Такого повороту не чекав ніхто – адже він завжди такий тихий, поступливий!

Через час я зустрілася з зятем, щоб поговорити про те, що сталося. Але він сказав, що не хоче бачити свою дружину і подає на розлучення! Діма додав, що і так довго терпів її гулянки і глузування з боку знайомих. Як мені їх помирити? Адже видно, що кохають один одного! Донька після того, як зять вигнав її з дому, перестала спілкуватися з заможним залицяльником – сказала, що за Дімою сумує! Дзвонить йому, просить вибачення, а він ні в яку! Не хочу, щоб вона страждала! Може ще раз поговорити з зятем і попросити дати донці шанс?

Фото – ілюстративне.

You cannot copy content of this page