fbpx

Довгий час не могла зважитися, але все ж знайшла бабку, яка обіцяла зробити приворот і гарантувала щастя в особистому житті. Спочатку я до цього поставилася як до якоїсь гри, не думала, що обряд спрацює. Але диво сталося, і мій хлопець запропонував спочатку жити разом, а зараз вже хоче зі мною одружитися. Але не все так прекрасно. Останнім часом я почала помічати щось таке, що аж волосся на голові ворушитись починає. Ні спати, ні жити спокійно не можу тепер

Мені 28 років. Довгий час у мене не складалися відносини з чоловіками. Я дуже хотіла створити свою сім’ю. Постійно дратували питання знайомих, коли вже я вийду заміж. Начебто це так просто! І ось, нарешті, я зустріла хлопця, в якого закохалася. Але з його боку я бачила тільки бажання провести час, серйозних намірів у нього не було. А я все думала, що час йде, і скоро я стану старою.

Довгий час не могла зважитися, але все ж знайшла бабку, яка обіцяла зробити приворот і гарантувала щастя в особистому житті. Спочатку я до цього поставилася як до якоїсь гри, не думала, що обряд спрацює. Але диво сталося, і мій хлопець запропонував спочатку жити разом, а зараз вже хоче зі мною одружитися.

Все начебто нормально, але часом мені стає лячно, часто мій чоловік змінюється на очах: ​​з веселої і радісної людини перетворюється в пригніченого буркотуна, якому усе не так і я винна скрізь. Через деякий час приходить в себе і вибачається, що поводив себе так, каже, що сам не розуміє, що з ним відбувається. Як мара якась. Але періодично все знову повторюється. Видно, що він додому йти не хоче, але все одно приходить до мене. Наче проти своєї волі, і йому не по собі від цього.

Мені соромно тепер перед ним, він теж, напевно, відчуває що щось ненормальне відбувається, а що конкретно зрозуміти не може. Я і сама кожен раз думаю, аби пізно прийшов, щоб не бачити його зайвий раз. Я подивилася в інтернеті наслідки привороту і у мене волосся на голові заворушилося. Стільки всього написано, аби знала ніколи б не наважилась. Причому це стосується і того, кого причаровували і того, хто робив приворот. Тільки зараз я зрозуміла, що зробила, щось недобре. Постійно думаю, що скоро прийде розплата, і спати ночами вже не можу. Думаю, краще б я одна була. Хотіла знайти бабку, до якої ходила, щоб відворот зробити, а вона кудись переїхала, і я не знаю куди. Що ж я наробила?

Ні про що думати не можу, тільки про те, що зробила і що чекає мене далі. Мені вже й заміж не хочеться, і хлопець цей не милий. Що ж тепер робити? Взяла такий гріх на душу, і як жити з цим не знаю. Розповісти нікому не можу, соромно а раптом потім ця інформація до хлопця дійде, невідомо, як він на це відреагує.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page