fbpx

Дружина каже, що це у неї своєрідний стиль. І міняти нічого не збирається. Загалом, кожен день для неї – це свято. Навіть якщо потрібно просто вийти прогулятися з собакою або в супермаркет, потрібні дві години підготовки, адже вона ретельно фарбується і підбирає одяг. А якщо це поїздка до рідних або прогулянка в парку, то обов’язково плаття зі стразами і супермодні туфлі на величезних підборах. Не знаю навіть, як поруч з нею виглядати, щоб не бути смішним?

Мені завжди подобалися молоді дівчата, які модно і зі смаком одягнені, з непомітним макіяжем, доглянутим волоссям і руками. Адже природна краса жінки притягує чоловічу увагу. Але моя дружина повна протилежність таким дівчатам.

Я познайомився зі своєю майбутньою дружиною на вечірці у своїх кращих друзів. Вона для мене була дуже яскравою, і в той же час прекрасною блондинкою з грайливими кучерями. Мене привабило її почуття гумору, манера спілкування, мені було цікаво з нею.

Нашому шлюбу вже 5 років. Я думав, що вона змінитися за ці роки. Але дружина продовжує виклично одягатися і яскраво фарбуватися, ніби досі в пошуку чоловіка. Мені це зовсім не подобається. На роботу вона теж їздить в такому вигляді. Я розумію, що там її цінують зовсім за інші якості і співробітники звикли, що у неї такий яскравий зовнішній вигляд.

Дружина каже, що це у неї своєрідний стиль. І міняти нічого не збирається. Загалом, кожен день для неї – це свято. Навіть якщо потрібно просто вийти прогулятися з собакою або в супермаркет, потрібні дві години підготовки, адже вона ретельно фарбується і підбирає одяг. А якщо це поїздка до рідних або прогулянка в парку, то обов’язково плаття зі стразами і супермодні туфлі на величезних підборах. Не знаю навіть, як поруч з нею виглядати, щоб не бути смішним? Я вважаю за краще практичний і зручний одяг: джинси, футболки, спортивні та класичні куртки і кросівки.

Я не хочу ні в чому обмежувати дружину, але вважаю, що її образ занадто викличний. Мені здається, що кожна жінка повинна виглядати жіночно і красиво. Якби вона була підлітком, може це було б і нормально. Але заміжня жінка, майбутня мама моєї дитини має такий зовнішній вигляд. Вранці, після пробудження, вона прекрасна і виглядає дуже мило. Але потім знову, проводячи довгий час перед дзеркалом, дружина з’являється переді мною в своєму яскравому образі. Її зачіска – це окрема тема. Вона постійно експериментує з кольором волосся: то біла, то руда, з начосом і шпильками у волоссі. Незважаючи на це, в усьому іншому вона мене повністю влаштовує.

Може це виховання таке? Її мама також одягається, в її гардеробі присутні екстравагантні наряди, високі підбори, яскравий макіяж. Дружина в цьому дуже схожа на тещу.

Я вважаю, що моя дружина, таким чином, хоче звернути на себе увагу інших чоловіків. Для чого їй це потрібно? Ну, має ж бути почуття міри в зовнішньому вигляді жінки? Навіщо мати накладні вії і довгі нігті, одягати короткі спідниці, масу прикрас – це ж незручно? Жінки, поясніть мені це. Може я чогось не розумію?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page