fbpx

Дружина сина “в’ється” навколо мого чоловіка. Я вже боюся зайвий раз залишати його без нагляду

“Зараз мені трішки за 50. Довгий час я була одна, але 8 років тому познайомилася з чоловіком, почали разом жити. Я переїхала в його заміський будинок. Живемо добре, суперечок і галасу поміж нами немає.

Моєму синові 30 років. Три роки назад він одружився. З невісткою у нас відразу склалося. Дівчина симпатична, весела, добра. Зустрічалися на сімейних святах, і влітку іноді вони приїжджали до нас на вихідні.

Зараз, коли всі осіли будинку на самоізоляцію, син зателефонував і попросився пожити у нас цей час. Свіже повітря краще ніж міська квартира. Ми з чоловіком звичайно ж не відмовили. Про що тепер я шкодую.

Невістка незабаром почала поводитись неоднозначно. Я почала помічати її погляди на мого чоловіка, вона впадає за ним. Може пройти повз нього в короткій нічній сорочці. А фігура у неї хороша, не те що моя. Залишає деякі “елементи свого одягу”(думаю ви здогадалися які) на виду, а мій чоловік на все це дивиться.

Загалом, вона всіляко намагається привернути його. Я вже боюся зайвий раз залишати чоловіка без нагляду, раптом що. Поговорила з сином, намагалася натякнути щоб вони поїхали назад в місто, але він віджартувався, що у нас їм краще, на природі

Ось і шкодую вже, що погодилася на приїзд сина з невісткою”.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Фото – ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page