fbpx

— Два місяці назад ми з дружиною їздили на ювілей до мого брата. Свято минуло чудово, але я повернувся додому з неприємним осадом, і причиною тому була моя Люда, — скаржиться 39-річний Вадим.— Я ніби подивився на свою дружину іншими очима, навколо було стільки жінок і моя Людка на їх фоні просто загубилася

— Два місяці назад ми з дружиною їздили на ювілей до мого брата. Свято минуло чудово, але я повернувся додому з неприємним осадом, і причиною тому була моя Люда, — скаржиться 39-річний Вадим.— Я ніби подивився на свою дружину іншими очима, навколо було стільки жінок і моя Людка на їх фоні просто загубилася.

Подружжя проживає разом 5 років, до слова, Вадим старший за дружину на 8 років, вони виховують маленького сина.

– Розумієш, там були різні дівчата і жінки, а моя якась безколірна на їх фоні. Ми коли познайомилися, вона була стрункою, акуратною, завжди доглянутою, на ній завжди погляд затримувався.

– Ну, вона ж не прийшла, як квочка в халаті і тапочках?

– Ні звичайно. Але вона стала зовсім інакша. Погладшала, почала як тітка виглядати.

– А що ти хотів, вона тільки пів року тому сина тобі подарувала, схудне ще. На мій погляд, ти багато від Людихочеш, всьому свій час. Тим більше не так вже вона і погладшала.

– Так справа не тільки у вазі. Якщо раніше я пишався нею, мені лестило, що така жінка поруч зі мною, а в цей раз вона до мене тулиться, а мені ніяково, здавалося, що всі навколо на нас дивляться. Люда, мабуть, це зрозуміла і під кінець вечора зі мною перестала розмовляти. Удома вона почала з’ясовувати в чому справа, я і сказав, що їй потрібно привести себе в порядок і вона вже не така ефектна.

– А як дружина на це відреагувала?

– Зібралася і поїхала з сином до батьків. Я навіть не хочу вибачатися, може це послужить їй стимулом повернутися в форму. А то скоро з нею і в магазин буде не по собі вийти.

Як вважаєте, чи не перегнув Вадим палицю і чи потрібно дати дружині час на відновлення після появи сина, до того ж варто її підтримати, а не так неприємно критикувати? Чи позиція чоловіка правильна і ця ситуація послужить “чарівним поштовхом” для Люда?

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page