fbpx

Один раз чоловік спав, а телефон залишив на беззвучному у кімнаті. Бачу світиться, ну я трубку і взяла. Чую: « А, це ти? Дай трубку моєму чоловіку!»

Як же нам надокучає колишня дружина мого чоловіка! Їй трохи більше 30 років, заміж вже не кличуть з дітьми, ось і телефонує йому кожен день! Вважає мене винною, ревнує, ось і хоче нашу сім’ю зруйнувати, і, причому яким способом: своїми дітьми! Мовляв, нудьгують, татусика кличуть, жити без нього не можуть. Ага, як би не так, просто казки складає!

Я в чужу сім’ю не втручалась і чоловіка у неї не забирала. Так, я знала його ще одруженим, разом працювали раніше, але у нас взагалі нічого не було в стосунках. Мало того, я зустрічалася з іншим чоловіком, майже жила разом з ним. А потім у нас була корпоративна вечірка, всі приходили зі своїми половинками. Колишня дружина мого майбутнього чоловіка вела себе відверто погано. Соромно було на неї дивитись. Потім я від нього дізналася, що він розлучається, підозрює в зраді, хоч нічого толком і не доведено. Я йому вірю – з такою поведінкою дружини не дивно.

Так, я його, що називається «пригріла». На той момент я змінила все – особисте життя і роботу: з тим чоловіком розлучилася, пішла на підвищення в головний офіс. Квартира своя є, а він мотався по змінним. На то і був у колишньої розрахунок – мовляв, повернеться! Але він одружився зі мною, ось уже два роки як живемо, а вона не заспокоюється. Гаразд сама, але дітей навіщо турбувати: там хлопчикові 6 років, а дочці 8 з хвостиком, вони вже все розуміють, що до чого. Так, по телефону вони татові скаржаться, що нудьгують без нього, дівчинка навіть заплакати може, але потім при зустрічі чесно зізнаються батькові, що це мама попросила зателефонувати, а вони їй відмовляти не хочуть.

Причому, зустрічі з дітьми повинні відбуватися на її території! Не у нас, ні десь в парку, а вдома! Сама нафарбується, одягне щось таке цікавеньке і вишиває по квартирі. Він, до речі, розповідає, як діти «нудьгують» – як тільки він приходить, у дітей вічно якісь плани: хтось в кімнаті закривається з планшетом, а хтось біжить у дворі грати. На це і розрахунок! Чоловік тоді збирається йти, але колишня щось вигадує – типу полички повісити. І так і сяк до нього. Тільки не виходить у неї нічого! До нас чоловік дітей не приводить, вона не пускає, каже, що нічого дітей пускати в «гніздо розлучниці» – це вона про мою квартиру.

Один раз чоловік спав, а телефон залишив на беззвучному у кімнаті. Бачу світиться, ну я трубку і взяла. Чую:

— А, це ти? Дай трубку моєму чоловіку!

Ага, от прям зараз твоєму. Ми офіційно розписані:

— Нічого не розумію, але здається ви помилились. Це телефон мого законного чоловіка і нікого крім нього тут немає. Шукайте свого у іншому місці.

Звісно, потім вона набалакала чоловіку три вози гидоти, але хто ж уже їй вірить.

Але, ось нещодавно чоловік показує мені мій профіль на сайті знайомств і це при тому, що там я не реєструвалась узагалі. Прилетіла дружина колеги у офіс і влаштувала неприємну сцену. Доки розібрались, що і до чого уже ледь не плакала від почутого. Виявилось, що колишня дружина мого чоловіка написала цій панянці у соцмережах про наш нібито роман.

Я вже просто не можу це все терпіти. Як же бути далі?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page