fbpx

Герцогиня не хоче нaроджувати у тому ж госпіталі, що і Кейт Міддлтон . Меган Маркл обрала інше місце нарoдження первістка

Герцогиня не хоче нaроджувати у тому ж госпіталі, що і Кейт Міддлтон. Джерело

Поява первістка принца Гаррі і Меган Маркл, безумовно, стане одним із найбільш головних подій 2019 року. У ЗМІ все частіше з’являються новини з цього приводу. Ось і нещодавно стало відомо, де саме герцогиня планує нaроджувати.

Читайте також: ЗА ТОЙ ВЧИНОК СЕБЕ НІКОЛИ НЕ ПРОБАЧУ. І СИН НА МЕНЕ ЗЛИЙ, А Я ВСЕ ПЛАЧУ

Як відомо, поява дитини Меган Маркл очікується навесні. Раніше герцогиня планувала домашні пoлоги у Віндзорі, однак тепер ходять чутки, що вона вирішила віддати перевагу госпіталю.

Традиційно члени королівської сім’ї нарoджувалися в лікарні Святої Марії в Лондоні. Багато були переконані, що Маркл буде нарoджувати саме там, де з’явилися принц Гаррі, принц Вільям і їх з Кейт Міддлтон троє дітей. Однак вибір герцогині упав на інше місце.

За даними інсайдерів, дружина Гаррі планує нарoджувати в госпіталі Фрімлі-Парк, розташованому в графстві Суррей.

Якщо їх Королівські Високості встигнуть переїхати до Фрогмор-хаус, як планують, то добиратися до госпіталю Фрімліи-Парк їм буде зручніше, ніж до шпиталю Святої Марії.

Зазначимо, що від резиденції у Віндзорі до шпиталю Святої Марії 37 кілометрів їзди, а до лікарні Фриилі Парк – 24 км. До речі, остання також відома як місце нарoдження членів британської королівської сім’ї.

You cannot copy content of this page